4 x Esprit outfits voor mannen!

Als ik bij Esprit naar binnen loop, of zoals tegenwoordig vaker voorkomt: in de webshop rondkijk, zie ik voor mannen en kinderen iedere keer weer een heleboel leuke kleding. Truien met leuke prints, mooie korte broeken en ook zwemkleding (de zomer komt er tenslotte wel bijna aan) is er genoeg. Vandaag laat ik een aantal items uit de herencollectie zien! Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Wat vinden jullie van deze t-shirts met print van Esprit? Ik vind ze alle vier even leuk en gecombineerd met een andere korte broek ook weer heel verschillend qua stijl. Dit maakt wel duidelijk dat je bij Esprit voor iedereen wel iets kunt vinden. Er is een ruime collectie aan nette shirts en korte broeken, maar ook als je meer casual gekleed wilt gaan kun je er goed slagen. Het bovenste setje vind ik persoonlijk erg leuk! Witte sneakers of slippers eronder en je bent klaar voor het terras! De outfit met de grijze short is perfect voor een dagje naar het strand. Zo’n short van joggingstof zit heerlijk comfortabel en staat ook nog eens heel relaxed! Met die hoge temperaturen wil je – lijkt me – niet van die strakke kleding aan.

De kleding van Esprit blijft altijd lang mooi, de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ron heeft een aantal mooie wintertruien van Esprit in zijn kast liggen en die blijven, hoevaak ze ook in de wasmachine gaan, heel erg mooi. Daar wil ik gerust een prijs voor betalen! Wij nemen dan ook regelmatig een kijkje als we in de stad zijn, we hebben het geluk dat in Enschede een heel ruim opgezette Esprit winkel zit. En we zijn nou eenmaal echte Nederlanders; als de Esprit sale heeft, dan heeft ze ook goed sale! Je kunt er vaak voor een prikkie van de originele prijs kleding aanschaffen. En dat is altijd leuk meegenomen toch?

Ik ben erg benieuwd welke outfit jou het meest aanspreekt. Welk setje zou jij kiezen (voor je vriend/broer/vader)? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 30 april 2018 / 14:15

  Ik zou de eerste gewoon voor mijzelf kunnen kopen! Haha. Ik heb stiekem ook een liefde voor mannenkleding. Maar ik heb me tot nu toe ingehouden geen mannenkleding gekocht.

 2. 24 april 2018 / 16:57

  eerlijk gezegd geen van allen: ik hou niet van de combi blauw rood. Ik hou wel van Esprit..

 3. 24 april 2018 / 12:53

  Superleuke outfitjes! Ik heb geen vriend, vader of broer.. Haha maar setje 3 vind ik erg tof :-)

 4. Denise
  24 april 2018 / 10:05

  Die eerste outfit!! Love it!

 5. 24 april 2018 / 09:52

  Ik denk de eerste en de laatste :)

  Ik hou echt van dit merk! Hebben beide wel een kleine collectie kleding ( ik vooral van EDC )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge