Over ons

Wij zijn Laura & Jaimy, twee vriendinnen die elkaar ruim 5 jaar geleden hebben leren kennen via het werk. Wij werkten allebei op dezelfde basisschool in Enschede als juf, kwamen erachter dat we dezelfde interesses en dezelfde humor hadden en een vriendschap was geboren.
Hieronder zullen wij allebei kort iets over onszelf vertellen.

LauraLaura (28):
Mijn naam is Laura, al mijn hele leven woonachtig in het oosten van Nederland. Ik werk als juf van groep 1/2 op een basisschool in Enschede en in 2014 heb ik mijn opleiding tot gedragsspecialist afgerond. I Scream Beauty is mijn grootste hobby. Daarnaast ben ik eigenaresse van www.flmng.nl. Je kunt me wakker maken voor sushi, winegums, Netflix, mooie make-up en goede grappen.

 

JaimyJaimy (26): 
Mijn naam is Jaimy, opgegroeid in het oosten van het land. Na 25 jaar daar te hebben gewoond, ben ik in de zomer van 2014 verhuisd naar Dordrecht. Ik werk als juf in groep 1/2 op een basisschool in Rhoon. Met veel plezier ben ik bezig met I Scream Beauty! Daarnaast is fotografie een hobby van mij en vind ik het heerlijk om series en films te kijken. Ik ben gek op sushi en lipstick.

De naam
Ruim 2 jaar geleden kwamen wij met het idee om samen een beautyblog te beginnen. Na heel wat uren denken kwamen we op de naam iscreambeauty. Wij begonnen met het plaatsen van reviews van make-up producten en hebben twee jaar lang met veel plezier deze reviews geschreven.

En toen
Na twee jaar wilden wij ‘wat anders’. Het viel ons op dat beautyblogs als paddestoelen uit de grond schoten en dat bijna iedereen over hetzelfde schrijft. We waren wel een beetje klaar met het schrijven van reviews van make-up producten en vonden dat het niet meer bij ons paste.

Wij willen ons onderscheiden van andere blogs en besloten het roer om te gooien: I Scream Beauty is eind 2014 omgezet van beautyblog naar een soort online magazine; een site waar je dagelijks één of meerdere artikelen kunt vinden over diverse onderwerpen variërend van mode & lifestyle tot recepten en persoonlijke artikelen.