Disclaimer
Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.iscreambeauty.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is www.iscreambeauty.nl, de artikelen zijn zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt. Wanneer dit niet het geval is dan zullen wij de bron van de gebruikte website vermelden.
Het gebruiken van onze foto’s voor je eigen site of blog is toegestaan, mits je terug linkt naar www.iscreambeauty.nl

Aan het samenstellen van de berichten op I Scream Beauty! wordt veel aandacht besteed. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan door de auteurs worden gewijzigd. Aan de inhoud van I Scream Beauty! kunnen geen enkele rechten ontleend worden

Producten
Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor zakelijke samenwerkingen. Wij zijn genoodzaakt om hier een selectie in te maken. Wat betreft producten zijn onze voorwaarden:

  • Het betreffende merk of product moet aansluiten bij onze blog en de interesse van onze bezoekers
  •  Vrijblijvend producten opsturen kan altijd. Er is echter geen garantie dat wij er over zullen schrijven
  • Voor advertorials geldt dat wij bij deze artikelen er bij zullen zetten dat het om een advertorial gaat.
  • Wij willen transparant zijn naar onze bezoekers toe. Daarom plaatsen wij bij een artikel dat een product bevat dat wij hebben ontvangen en/of een gesponsord artikel een * onderaan het bericht en linken we naar deze disclaimer.