Ben jij tevreden over je uiterlijk?

Iedereen is anders, dat weten we allemaal. We leven dan ook in een maatschappij waarin ons wordt verteld dat we tevreden moeten zijn met wie we zijn. maar wat als dat niet kan? Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij wel weer tevreden kunt zijn met je uiterlijk. De ene is simpel, en de ander wat meer gecompliceerd. Dat moet ook, want niet alles is op te lossen met bijvoorbeeld make-up. In dit artikel vertellen we jou er meer over.

Goede make-up doet wonderen

Wanneer je last hebt van pigmentvlekken in je gezicht, sproeten waar je niet van houdt of een litteken op een duidelijke plek, dan kan make-up hier zeker bij helpen. wel is het belangrijk dat het goed dekkende make-up is, en je moet natuurlijk weten wat je waar aan moet brengen. als je bijvoorbeeld pigmentvlekken hebt die je graag wil bedekken, dan kun je dit met een colorcorrector doen.

Het belangrijkste is dat je eerst uitzoekt wat je precies nodig hebt. wanneer je niet weet hoe je de verschillende producten aan moet brengen, is het aan te raden hier video’s over op te zoeken. Doe je dit niet en ga je zelf op onderzoek uit? Dan is de kans groot dat het gewenste effect niet bereikt wordt. Sterker nog; in sommige gevallen kan dit er juist voor zorgen dat de onzuiverheden die je wil bedekken juist duidelijker worden.

Wanneer er meer voor je uiterlijk nodig is

Ben je onzeker door andere onzuiverheden in je gezicht, bijvoorbeeld een scheve neus door een ongeluk of een bobbel op de rug van je neus? Dan is een neuscorrectie vaak een betere oplossing. Make-up kan veel, en door met schaduwen te gaan werken kun je de stand van je neus ‘manipuleren’, maar hierdoor wordt hij niet aangepast. Met deze operatie kan ervoor worden gezorgd dat jouw neus bij de rest van je gezicht past, zodat jij niet meer onzeker hoeft te zijn.

Ben je benieuwd waar je dan naartoe kunt gaan? Dan is Dr. Wever een echte aanrader. Dagelijks komen hier patiënten uit Nederland en België naartoe om geholpen te worden. het grote voordeel van deze correctie is, naast dat het jouw zelfvertrouwen een boost geeft, dat het geen zware ingreep is. complicaties komen dan ook bijna niet voor en binnen 2,5 uur is de operatie al klaar.

Wel moet je er uiteraard rekening mee houden dat er wat blauwe plekken kunnen ontstaan na de operatie, en dat het lastig kan zijn te ademen door de neus. De eerste week na de operatie krijg je een kap om je neus om daarmee de zwelling tegen te gaan. het wordt bovendien aangeraden 2 weken vrij te nemen om te herstellen, al kan vanuit huis werken uiteraard wel.

Volg: