Herinneringen zijn voor altijd

Sinds de geboorte van de jongens staat mijn telefoon altijd vol. Met foto’s en filmpjes welteverstaan. Foto’s dat ze aan het eten zijn, zelf hun beker zo schattig vasthouden, dat ze voor het eerst staan, zelf zitten, lopen, fietsen, dansen, op hun kop staan, van de bank springen.. noem het maar op ;-)

Ik heb van Noud tot nu toe twee keer een soort van ‘jaar fotoalbum’ gemaakt. Een overzicht van dat afgelopen jaar met daarin foto’s van feestdagen, verjaardagen en uitstapjes. Ook al zijn er van dat laatste niet zo heel veel foto’s gemaakt de laatste maanden. Nu ik dit schrijf bedenk ik me gelijk dat ik binnenkort weer aan de slag kan! We hebben namelijk net de verjaardagen van beide jongens gevierd.

Naast dat digitale fotoalbum bestel ik ook maandelijks foto’s bij Klikkie. Enkele foto’s daarvan hang ik op de kamer van de jongens, maar een ander deel (voornamelijk met speciale gebeurtenissen) komen in een ander album. Een album waarin niet alleen foto’s staan, maar waarin ook ruimte is voor tekst. Dit album is daardoor ook eigenlijk meer een invulboek. Het mooie aan dit invulboek is dat je per jaar een overzicht maakt. Je hoeft niet maandelijks wat in te vullen (want heel eerlijk: dat hou ik nog geen half jaar vol). Het invulboek voor Noud heb ik laatst weer bijgewerkt, voor hem ben ik nu helemaal ‘bij’. Van Morris hebben we veel minder foto’s, simpelweg door het feit dat we sinds hij geboren is bijna nog niet weg zijn geweest (hij is vorig jaar mei geboren, midden in de Corona tijd). Veel ruimte voor uitstapjes is er niet geweest.In het boek is ruimte genoeg voor eigen inbreng en creativiteit. Bij momenten waarop je niet zoveel te vertellen hebt (of in een paar zinnen klaar bent), kun je je uitleven met foto’s of stickers. Er zit een stickervel bij het album, maar nog leuker is het natuurlijk om gebruik te maken van bijpassende en speciale stickers, bijvoorbeeld met CreaChick stickers. Hiermee kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan! Deze stickers zijn ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken in een bullet journal.
Ik ben erg benieuwd of jij voor jouw kinderen (of voor jezelf) ook invulboeken bijhoudt. Laat het me gerust weten in de commens! X
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge