Calvin Klein – One Summer 2017

Mijn favoriete seizoen breekt bijna aan! De zomer! Ik kan niet wachten tot het eindelijk (hopelijk) iedere dag mooi weer is en ik lekker op mijn slippers naar buiten kan. Mocht je voor de zomer nog op zoek zijn naar een frisse parfum is dit misschien wel wat je zoekt! 

Ron kocht deze toen we naar Ibiza vlogen maar ik kwam er (per toeval, echt) achter dat deze parfum voor zowel mannen als vrouwen is.

De Calvin Klein Ck One Summer 2017 is een jaarlijks terugkerende limited edition geur uit de Ck One lijn. Het is een citrus aromatische geur die dus gemaakt is voor zowel vrouwen als mannen! Super leuk om een geur met je vriend of vriendin te delen, maar ook handig als je samen op vakantie gaat en niet teveel spullen mee wilt nemen.

Top: limoen, citroen en komkommer.
Hart: saffraan, peper, witte peper en gember.
Basis: muskus, guaiac hout.

Calvin Klein Ck One Summer 2017, is zeker niet te mannelijk en zit echt precies tussen een mannen- en vrouwengeur in. Ik moet wel zeggen dat ik ‘em voor mannen lekkerder vind, voor mij is hij eigenlijk net iets te zwaar.

Deze parfum is verkrijgbaar bij de meeste parfumerieën voor een adviesprijs van €35/100 ml.

Zou jij met je vriend/vriendin samen doen met een parfum? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge