Knippen & stylen bij The Graduates Eindhoven

Vlak voor de kerstvakantie ben ik met mijn zusje naar Eindhoven geweest omdat ik mijn haar mocht laten knippen en stylen bij The Graduates. Een vernieuwde salon met fris, jong talent. De talenten die hier werken zijn geselecteerd uit de meest veelbelovende afgestudeerden van B academy. Zij hebben ervaring, passie en weten alles van de laatste trends!

~IMG_1570[1]

We werden vriendelijk ontvangen met een kopje thee. Daar hadden we wel zin in na een treinreis van 2 en een half uur. Ze hebben voor in de salon een heel gezellig hoekje ingericht, wat je echt een huiskamer gevoel krijgt. Een lekkere bank en veel tijdschriften om in te bladeren.

~IMG_1567[1]

Daarna kwam Sanne bij ons. Door haar zou ik geknipt worden. Na een kort gesprekje over wat voor type ik ben en wat mijn stijl is, haalde ze een moodboard tevoorschijn. Hier liet ze een kapsel zien dat ze voor me in gedachten had. Ik ben niet de moeilijkste als het gaat om het knippen van m’n haar, ik vind het wel leuk om eens in de zoveel tijd iets anders te doen. Bij het kapsel dat ze bij mij wilde knippen zou ik de lengte houden, maar ze wilde er veel lagen inknippen, waardoor het wel mooi vol lijkt.

~IMG_1569[1]

Na overleg kreeg mijn haar eerst een powerboost. Dit kreeg ik door een heerlijk masker dat 30 minuten onder een warmtekap moest intrekken. Ondertussen gaf ze tips hoe je je haar het best kunt verzorgen. Terwijl ik zat te wachten zag ik dat mijn zusje er ineens aan kwam lopen met een handdoek in haar haren. Die had spontaan bedacht dat ze tijdens het wachten ook wel geknipt wilde worden. Wel zo gezellig!

~IMG_1571[1]

-Foto’s zijn eigendom van The Graduates-

Door een speciale techniek waarbij er veel lagen in mijn haar werden geknipt, creëerde ze veel lengte, beweging en volume in mijn haar. Mijn haar leek veel voller, dikker en langer dan voor ik geknipt werd. Klinkt apart, maar dat komt dus door die speciale manier van knippen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

Ik heb jammer genoeg geen duidelijke voor en na foto’s. Deze ‘voor’ foto is begin december gemaakt. Hier op kun je wel goed zien dat mijn haar op één lengte (en heel stijl!) is. Ik heb van mijzelf slag in mijn haar. Als ik het fohn krijg ik het heel stijl, maar als ik het aan de lucht laat opdrogen en er wat mousse in doe, krijg ik er vanzelf een slag in.

~IMG_0353

En zo is het nu: het lijkt veel voller en het ziet er ook weer gezonder uit.

~DSC_1500

~DSC_1495

Ook al is Eindhoven niet om de hoek, mijn zusje en ik komen de volgende keer weer! We zijn allebei heel enthousiast over deze salon. En Eindhoven is een leuke stad, dus daarna gaan we gewoon weer een middagje shoppen (als we er toch zijn).

Wat maakt deze salon nou anders?
Zoals ik zei zijn het allemaal afgestudeerde kapsters van de B acadamy, met een kijk op de laatste trends. Ook de stap-voor-stap uitleg is fijn. Ze vertellen je precies welke producten ze gebruiken en wat ze aan het doen zijn. In de salon gebruiken ze producten van Wella, Sebastian & Sassoon, deze producten kun je daar ook kopen. Neem eens een kijkje op de website voor alle informatie over prijzen en vestigingen. Wat ook erg prettig is, is dat de prijs vooraf besproken wordt. Zo weet je precies hoeveel geld je kwijt bent. Naast deze salon in Eindhoven hebben ze ook vestigingen in Amsterdam en Utrecht.

Kennen jullie The Graduates al?

 

Volg:

Comments

 1. 7 januari 2014 / 10:28

  ik ben helemaal fan van the Graduates! enne…die heerlijke megamok cappuccino nom nom

 2. 6 januari 2014 / 22:05

  Je haar ziet er erg mooi geknipt uit!

 3. 6 januari 2014 / 21:19

  Je haar ziet er geweldig uit. Ik ga morgen naar de kapper, dus fingers crossed!

 4. 6 januari 2014 / 20:34

  De salon ziet er mooi uit en je haar is gaaf gedaan!

 5. 6 januari 2014 / 18:00

  Ik was hier laatst ook en ik vind het ook echt een hele fijne salon!! X

 6. 6 januari 2014 / 17:46

  Wat een mooie salon! Ziet er echt heel erg professioneel uit. Je haar ziet ook prachtig nu!

  Xjes Femke

 7. 6 januari 2014 / 17:02

  Je haar zit echt Superleuk! Graduates kende ik niet maar het ziet er wel heel gezellig uit

 8. 6 januari 2014 / 16:09

  Jouw nieuwe haar staat je echt goed! Die behandeling met dat masker lijkt me trouwens heerlijk.

 9. 6 januari 2014 / 13:09

  Erg mooi! Ik vond je haar op de oudere foto ook leuk, maar nu zit er idd lekker veel slag en volume in. Er zit zeker verschil in kapsalons, in Emmen zit ook een goede waar ze ook speciale kniptechnieken enz leren. Dat merk je echt wel en ze besteden veel meer aandacht aan je. Daar hou ik van:)

 10. 6 januari 2014 / 09:45

  Het staat je erg mooi, hebben ze goed gedaan! Jammer dat Eindhoven een beetje ver voor mij is, maar anders was ik er zeker te vinden!

 11. 6 januari 2014 / 08:41

  Wat een fijne salon, je haar ziet er super uit!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge