Laura’s week #96

Goedemorgen! Deze week is weer voorbij gevlogen! Ik heb dan ook niet zo heel veel foto’s gemaakt, bijna alleen maar foto’s van eten :) Kijk je mee?

Nieuwe ontdekking: Skyr aardbeismaak met aardbeien. Súper lekker! – Hai!

Op zondagmiddag met vriendinnen in het zwembadje, waarom niet? – En nog meer eten. Omdat ik ben begonnen met Personal Body Plan (PBP) moet ik noteren wat ik eet. Ik maak er voor het gemak maar foto’s van, aangezien ik het anders aan het einde van de dag niet meer weet.

Daghappen in de stad! En daarna pubquizen bij CP.

Een dagje Moviepark! We hadden echt de perfecte dag uitgezocht, het was niet zo druk, mooi weer én de nieuwe Star Trek achtbaan werd die dag geopend. – Bij Basic Fit voor een lesje ViPR als afwisseling.

Ik kreeg deze boeken van Wreck This Journal opgestuurd, ik mag er 1 aan jullie weggeven. Kijk even op mijn Instagram om te zien hoe je mee kunt doen – Wijntjes, nacho’s en zelfgemaakte guacemole…lekker!!

Ik word zo gelukkig van mooi weer en de zon, slippers aan, blote benen, love it! – En dit is mijn nieuw ontdekte favoriete lunch; geroosterd brood, thousend island saus, zalm, avocado en ei. Heer-lijk!

Gisteren ben ik bezig geweest met artikelen schrijven en foto’s maken, o.a van mijn nieuwe slippers van Manfield. En ’s avonds gezellig met Ron op het terras!

 

Bedankt voor het kijken, fijne zondag!!

 

 

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge