Laura’s week #98

Goedemorgen! Ondanks dat het de laatste tijd heel stil is op mijn blog heb ik wel een aantal foto’s verzameld van de afgelopen week. Ik ben op mijn werk erg druk en als ik thuis ben vooral erg moe. Bloggen schiet er een beetje bij in. Maar..over 2 weken is het zomervakantie en ga ik alles inhalen!

Ik zei het laatst ook al, maar ik heb Skyr helemaal ontdekt. Vooral die met aardbeismaak is erg lekker! Helemaal met verse aardbeien en chocolade muesli. – Op visite bij mijn zusje! Ik vind haar behang zó mooi.

Kort haar! Veel mensen reageerden geschokt omdat er best veel af is, maar de mensen die mij kennen weten dat ik het wel vaker zo kort heb gehad. Ik ben die tussenlengte dan ineens zo zat. En het groeit wel weer aan. – Ik kreeg dit mooie bedeltje van mijn ouders voor mijn verjaardag. Van mijn oma en van mijn broertje, zusje en haar vriendje kreeg ik ook twee mooie bedeltjes.

Flamingo! – Mijn zusje en ik gingen even naar de juwelier in Hengelo…

Omdat ze daar deze zussen bedeltjes hadden. We kochten er ook allebei een gekleurde bedel bij. – Even een huishoudelijke foto tussendoor. Deze brood/lunchbak zag ik bij Blokker en leek me wel handig om mee te nemen naar mijn werk. Ik vind brood uit plastic zakjes eten niet zo leuk meer! En misschien dat ik op deze manier wat meer gezonder kan gaan eten?

Een logeetje! Mexx is 3 weken bij ons. Gezellig hoor! – Ik kocht een fles gin en deze gin tonic set bij Blokker. Hoeven we niet meer ieder weekend het terras op ;)

Frambozenvla met bevroren fruit in de blender. Leek net een ijsje!! – Gin tonics drinken bij Nikkie. En de laatste aflevering van Pretty Little Liars op Netflix..wat vonden jullie van het einde?

Bedankt voor het kijken, fijne zondag! X

Volg:

Comments

 1. 20 juli 2017 / 07:56

  Je kapsel ziet er zo heel tof uit! En die bedeltjes zijn ook heel mooi!

 2. 9 juli 2017 / 12:54

  Ik vind je haar leuk zo! en nu heb je er heel wat mooie Pandora bedels bij:)

 3. 9 juli 2017 / 09:50

  Prachtige bedels!
  Handige box om eten in mee te kunnen nemen.
  Je kapsel is prachtig.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge