LUSH – Snowman shower jelly

Werd ik eerder niet warm of koud van een Lush winkel kan ik dit fijne merk tegenwoordig meer waarderen. Ik heb de laatste maanden steeds meer fijne producten gebruikt en laat jullie vandaag deze leuke shower jelly zien! Ik kreeg ‘em voor kerst en heb dit leuke sneeuwpopje sindsdien iedere dag gebruikt. 

It smels sooooo good!

~DSC_8145g

~DSC_8147g

Op het eerste gezicht lijkt het een bakje kwark, maar alsje deze jelly snowman uit zijn doosje haalt heeft hij de vorm van een sneeuwpopje, schattig he! Het is echt jelly dus het eerste wat ik me afvroeg was: hoe dan? Hoe gebruik ik dit? De sneeuwpop zou m’n hand uitglibberen zodra ik ‘em uit de verpakking haal dus dat leek me geen goed idee. Ik breek er kleine stukjes af (sorry snowman) en gebruik dan een douchepuff. Zo krijg ik heel veel schuim en een heerlijke frisse geur die zich in de badkamer verspreid!

DSC_8160f

De producten van Lush ruiken niet alleen ontzettend lekker, ze staan ook geweldig leuk in de badkamer. Ja, ik kan Lush toch wel waarderen.

Wat vind jij van de producten van Lush? Heb jij een favoriet? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 6 januari 2016 / 21:54

  Ohh die heb ik ook gehad! Bij is hij alleen door midden gescheurd omdat hij zo glibberig was haha. Hij schoot telkens weg, maar buiten dat om is het een heerlijk product!

 2. linda
  6 januari 2016 / 08:04

  Ik vind het geweldig! Mijn zoon heeft de blauwe jelly, echt heerlijk. En de rub rub scrub de shampoo…. en ga maar door haha

 3. 5 januari 2016 / 17:16

  Wat een heerlijk en lief product! Wat schattig dat het in de vorm van een sneeuwman is, lief! Ik ben heel erg benieuwd naar de shower jelly’s, binnenkort is eventjes kijken bij LUSH. <3

  Liefs! Evelien

 4. chucky1012
  5 januari 2016 / 08:42

  Klinkt goed!
  Zonde om het product kapot te maken want het ziet er altijd zo speciaal uit ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge