Nieuw: Dove Nourishing Secrets | kokos

Heerlijk deze geur van de nieuwe Nourishing Secrets lijn van Dove. De kokosgeur komt je al tegemoet zodra je de verpakking open doet. Best overheersend maar op een goede manier.

De lijn bestaat uit een bodycream, bodylotion, shampoo, conditioner en body wash. En allemaal hebben ze die zoete kokosgeur.

De bodylotion en bodycream zijn favoriet! De bodycream is – zoals de naam al doet vermoeden – wat steviger van structuur. Dat vind ik zelf fijner dan een bodylotion. Meestal gebruik ik die na het douchen voor ik ga slapen. De cream kan dan de hele nacht intrekken.

De shampoo en conditioner doen voor mijn haar niet veel goeds. Mijn haar ruikt dan wel heerlijk naar kokos, maar is ook wel erg droog na het wassen. Dit komt trouwens omdat mijn haar geverfd is, toen ik geen verf in mijn haar had, had ik hier geen last van!

Ik ben fan! Dus mocht je deze zomer iemand voorbij lopen en een vlaag van kokos achterlaat, it’s me!

Deze lijn van Dove is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. Prijzen vanaf €3,79.

Heb jij deze producten al geprobeerd? Lijken ze je lekker? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 8 juni 2017 / 17:50

    Ze lijken me heerlijk, vooral dankzij de lekkere kokosnootgeur.

  2. 7 juni 2017 / 07:45

    Klinkt goed en ik ben zo benieuwd naar die heerlijke geur….
    Ik hou zoveel van kokos.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge