Noud op forex! Via Fotofabriek.nl

Hoewel wij niet heel veel foto’s van onszelf in huis hebben, vind ik het wel leuk om een paar mooie foto’s van Noud op te hangen of neer te zetten. Toen we bij de fotograaf een foto voor zijn ID kaart moesten laten maken, trok hij zo’n sip gezicht dat de fotograaf gauw klikte en de foto voor ons liet ontwikkelen. Deze foto vinden we vooral erg grappig en hebben we daarom ingelijst en in de woonkamer gezet.

Van Fotofabriek.nl kreeg ik deze foto op forex, kijk nou hoe schattig! De foto is gemaakt met mijn Samsung S9 en ik denk serieus dat mijn Nikon van een paar jaar oud hier niet meer tegenop kan. Ik vind foto’s op forex erg mooi omdat de kleuren nóg duidelijker en helderder lijken te worden. Dat komt doordat de foto wordt gedrukt op wit foambord.

Zoals je kunt zien is Noud ook erg blij met zijn zelfportret, haha. Binnenkort gaan wij een nieuwe buffetkast kopen voor in de woonkamer, ik denk dat we deze foto daarin een mooi plekje gaan geven! Je kunt foto’s op forex ook ophangen, maar dat doe ik zelf bijna nooit. Vaak wil ik ze achteraf namelijk toch op een andere plek en dan zit ik er weer aan vast.

Als jij ook een foto wilt laten afdrukken kan ik je Fotofabriek aanraden! Je hebt ruime keus uit materialen en je kunt ook (foto) agenda’s, kalenders en andere wanddecoratie ontwerpen. Erg leuk om je inrichting een persoonlijke touch te geven!

Heb jij veel foto’s in huis? Waarvan zou jij een foto laten afdrukken? Laat het gerust weten in de comments! X

*

 

Volg:

Comments

 1. 16 september 2018 / 10:30

  Leuke foto zeg, wat een dropje! Ik vind foto’s in huis ook erg leuk. Meestal heb ik foto’s van mijn reizen in huis hangen.

 2. 14 september 2018 / 21:13

  Ik heb maar 1 foto van mijn vriend en ik in huis in de gang staan verder wel paar schilderijen

 3. 14 september 2018 / 18:50

  Oh wat prachtig zo’n foto! Onwijs leuk!!

 4. 14 september 2018 / 10:31

  ik heb niet veel foto’s in huis hangen, ik heb alleen een hoekje van overleden dierbaren en een foto van manlief en mij; samen in de woestijn

 5. 14 september 2018 / 09:46

  ik heb ook best wel veel foto’s, allemaal van de kinderen. Ze staan er al jaren en het is wel leuk om steeds te zien hoe veel ze veranderd zijn door de jaren heen….

 6. 14 september 2018 / 09:26

  Super mooi is de foto geworden, ik ben dol op foto’s en hier hangt het huis dan ook vol. Op forex heb ik dan nog niet :)

 7. 14 september 2018 / 09:22

  Nee, ik heb niet zo heel veel foto’s hangen. Wel een soort collage boven de tv.

 8. Naomi
  14 september 2018 / 08:46

  Had nog nooit van de fotofabriek gehoord ga zeker eens kijken zo te zien leveren ze mooie spullen

 9. 14 september 2018 / 08:33

  Wij hebben sowieso een bord waarop we een collage hebben die geregeld veranderen. Familie, vrienden, foto’s van uitstapjes, enz. alles komt er op.

  Zo een foto op canvas hebben we ook, een redelijk grote in zwart/wit

 10. chucky1012
  14 september 2018 / 06:46

  Prachtig!
  Fijne tip om een foto op deze manier te laten afdrukken.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge