Onmisbare verzorgings/beauty producten tijdens mijn zwangerschap

Ik heb het in de titel heel bewust over ‘mijn’ zwangerschap, want ik ben me er van bewust dat dit persoonlijk en voor iedereen verschillend is. Ik heb een aantal van mijn favoriete producten op een rijtje gezet; deze kan ik nu echt niet missen!

Eco by Sonya – Face Tan Water

Het grootste deel van mijn zwangerschap vindt plaatst in de winter; niet het seizoen waarin ik er op mijn gezondst uit zie. De gezonde bruine kleur is nergens te bekennen en doordat de winter gewoon niet mijn seizoen is ben ik vaak moe. Door de zwangerschap slaap ik ook minder goed dan daarvoor, kortom; wallen en een bleke huid doen niet echt veel voor een fris uiterlijk vertoon haha. Maar daarom gebruik ik dit wondermiddel! Het is een vloeibare zelfbruiner die je op je gezicht en hals aanbrengt. Je hoeft niet bang te zijn dat je binnen een dag van superbleek naar Geordie Shore bruin gaat, want de kleur bouwt zich heel langzaam op. Ik gebruik dit product ongeveer 6 dagen achter elkaar, en dan een paar dagen niet. Wanneer ik merk dat ik wel weer iets meer kleur kan gebruiken, pak ik het er weer bij. Ik doe ongeveer een half jaar met een flesje, best zuinig in gebruik dus!

Kneipp Teunisbloem handcrème

Ik zeg het er gelijk bij: de geur is echt heel onaangenaam. Ik vind het zelf best stinken. Maar jongens, wat werkt deze handcrème goed. Ik stond er in het begin echt van te kijken. Tijdens mijn vorige zwangerschap (en nu weer) had/heb ik veel last van droge plekjes op mijn handen. Maar dan echt heel droog. Het was rood, voelde trekkerig aan en het jeukte. Het leek wel een soort eczeem. Ik probeerde verschillende (dure) merken handcrème uit, maar kon niet zeggen dat het zijn werk echt goed deed. Toen ik bij de Etos deze zag liggen besloot ik het gewoon maar eens een kans te geven. En werkelijk waar, direct na één keer smeren waren de rode plekjes als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn handen voelden gelijk zacht en mijn huid voelde absoluut niet trekkerig meer aan. Ik gebruik deze handcrème nu vlak voor ik ga slapen, ik trek de geur overdag namelijk echt niet haha. Dus dat is een klein minpuntje, verder: top product!

Louis Widmer – MamaDerm creme tegen striemen *

Deze nieuwe MamaDerm creme tegen striemen is speciaal ontwikkeld voor een effectieve behandeling van huidstriemen. Mijn eerste zwangerschap ben ik ongeschonden doorgekomen en was mijn buik weer helemaal zoals voor de zwangerschap. Dit wil ik nu natuurlijk graag weer zo! Deze creme van Louis Widmer is hier speciaal voor ontwikkeld, met een zesvoudige werking:
– Vermindert en voorkomt huidstriemen
– Verzorgt en hydrateert de desbetreffende huidzones
– Verstevigt de lichaamshuid en maakt de huid elastischer
– Verzacht jeuk
– Verzacht huidirritaties
– Beschermt de huid tegen uitdroging

Ik smeer al een aantal weken mijn buik en bovenbenen ongeveer 3 á 4 keer per week in met deze creme en ik vind hem erg prettig! Het is een dikke stevige creme, waardoor je wel even moet wachten met aankleden. De creme heeft wel even tijd nodig om in te trekken. De geur is erg fijn en hij smeert goed uit! En tot nu toe gaat het goed, dus ik blijf lekker doorsmeren haha. Deze MamaDerm creme is vanaf nu verkrijgbaar, klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden!

Dit is mijn top 3 van onmisbare producten tijdens de zwangerschap! Ik ben benieuwd welke producten jij graag gebruikt. Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    12 maart 2020 / 02:21

    Mooie producten en fijn dat jij dit shared

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge