Photo Diary #13 Zon, terras & verjaardagen

Goedemorgen! Leuk dat jullie weer hebben doorgeklikt! Ik ben er nog gewoon hoor, heb alleen niet zo veel tijd gehad om te bloggen de laatste tijd. Maar nu wel weer dus jullie zullen weer meer van me gaan horen! Kijken jullie mee naar nieuwe foto’s? 

Met Pasen gingen we gezellig bij onze ouders op visite. Omdat het meestal lekker weer is vind ik Pasen heel gezellig!

En lekker weer werd het inderdaad! Ik weet niet meer of dit met Pasen was, maar ik kon wel lekker in een hemdje in de zon liggen. Zo fijn!

Dit shirtje zagen mijn zusje en ik bij de H&M. Gelijk besteld!

Op het werk waren we al druk bezig met moederdag. Dit lijkt vroeg maar in verband met alle schoolreisjes, vrije dagen, sportdagen en vakanties moesten we er al wel mee beginnen. En ik wilde het ook graag af hebben voor ik met verlof zou gaan. Gelukt!

Favoriete zomerhit van 2018! Hebben jullie deze al gehoord?

Verjaardag!

Deze combinatie is goed jongens. Ze zijn beide van Guerlain en ruiken zo lekker! De linker is nu nog iets te donker, maar als ik ‘em meng met de BB cream is het perfect! Tip!

Dit super leuke bankje kreeg ik van de kleuters uit mijn klas, zo lief!

En van mijn collega’s deze prachtige bos bloemen, ik hou van die vrolijke kleuren!

We gingen naar de Ikea om een knuffel aap te kopen. Toen zagen we deze super grote leeuw en die konden we ook niet laten liggen. En een nieuwe lamp voor boven de eettafel..en opbergbakjes voor mijn nesteldrang (alles moet netjes in bakjes!). Haha..je koopt nou eenmaal altijd teveel bij die Zweedse ballentent.

Zijn er nog meer mensen die Veel liefs uit Holland kijken? Als ik de kijkcijfers moet geloven is het niet zo’n succes, maar wij vinden het super leuk. Volgens mij is het nu verplaatst naar SBS 9…

Bedankt voor het kijken! Fijn weekend!! X

Volg:

Comments

 1. 15 april 2018 / 10:42

  Wat een super tof bankje heb je gekregen! Echt onwijs leuk! En die bloemen.. Love it!

 2. 14 april 2018 / 16:12

  Wat een lekker weer was het rond Pasen inderdaad! Volgende week wordt het als het goed is weer minstens net zulk mooi weer. Leuk dat je al met Moederdag bezig bent.

 3. 14 april 2018 / 08:19

  Leuke grote leeuw hadden jullie gekocht.
  Lieve kinderen dat ze je het bankje hadden gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge