Review: Ritzo cosmetics + kortingscode

Nederland heeft er een nieuw en betaalbaar verzorgingsmerk bij! Ritzo producten zijn ontwikkeld voor meiden door meiden. Ze hebben gekeken naar de beste bestaande producten – zoals La Mer, Neoderma en La Perla – en ontdekt welke ingrediënten nu echt goed zijn voor een jonge huid en met name voor een gecombineerde huid. Samen met een Nederlands beauty lab hebben ze zelf de beste producten voor hun en jouw huid/haar laten ontwikkelen. Zij hebben bepaald welke producten ze wilden hebben en waar de producten aan moesten voldoen. Het resultaat: 12 heerlijke en zachte producten die op elkaar zijn afgestemd. Wij kregen een aantal producten opgestuurd om te reviewen en vandaag laat ik je de gezichtsproducten zien. Kijk je mee?

~3

LOOK GOOD. SMELL GOOD. BE AMAZING!
Ritzo (de naam komt van Hotel The Ritz, bekend van Chanel, in Parijs) is een nieuw luxe beautymerk voor meiden. Een Nederlands merk gestart op Valentijnsdag 2014. Ritzo heeft alles voor een perfecte, jonge huid, mooi haar en een heerlijk zachte body. 

~2

Ik vind het belangrijk om ’s ochtends en ’s avonds mijn gezicht goed te reinigen. Ik stap niet in bed voor mijn gezicht schoon is en ook als ik wakker wordt vind ik het prettig om weer met een schone, frisse huid de dag te beginnen. Ritzo heeft een Sensation Cleanser Gel-to-Milk uitgebracht, over dit product ben ik erg enthousiast. Met deze cleanser reinig en verzorg je je gezicht tegelijkertijd.

~4

~5

~6

Deze cleanser komt als een gel uit de verpakking, maar veranderd in een reinigingsmelk zodra je deze op je huid in masseert. Doordat je maar weinig gel nodig hebt is deze zuinig in gebruik. Deze cleanser bevat geen agressieve bestandsdelen, daardoor schuimt hij nauwelijks.  De toevoeging van macadamia olie maakt je huid super zacht. Mijn huid voelt na gebruik schoon en erg zacht aan. Ik heb na gebruik echt het gevoel dat mijn huid goed gereinigd is.

Breng je huid in balans en geef puistjes en onregelmatigheden geen kans.

Na het reinigen van mijn gezicht gebruik ik een dagcrème (’s ochtends (duh))) en een nachtcrème (’s avonds (again: duh)). De Ritzo dag&nachtcrème straalt door de strakke witte verpakking een gevoel van luxe uit. Er zit een aparte geur aan de crème, die ik niet snel kan thuis brengen. Ik kan de geur niet echt omschrijven, hij is niet vies hoor, absoluut niet! Hij ruikt erg ‘schoon’.

~7

De dagcrème is transparant, mat en trekt snel in. Hierdoor is het een perfecte basis voor je make-up. Door de luchtige formule is deze dagcrème zeer geschikt voor de gevoelige, vette en gecombineerde huid.

~8

De Night Cream Rebalancing maakt je huid mooi terwijl je slaapt. Het helpt een onrustige huid weer gaaf en egaal te worden. Het brengt de acnéhuid weer in balans en geeft bij regelmatig gebruik pukkeltjes geen schijn van kans. Een heerlijk voedende en zachte crème met vitamine B en macadamia olie.

Nou zit ik qua leeftijd al aan de verkeerde kant van de 20 en heb ik normaal gesproken een rustige huid, maar na de zomervakantie was mijn huid er niet best aan toe. Ik had veel onzuiverheden en regelmatig puistjes. Ik denk zelf dat dit komt door de combinatie van (veel) vet eten en veel zonnebrandcrème op mijn gezicht. Deze reinigingsproducten kwamen dan ook precies op het goede moment! Mijn huid is erg opgeknapt en ziet er weer goed uit.

Ik ben heel erg enthousiast over deze lijn van Ritzo en ben ook zeker van plan om de producten opnieuw aan te schaffen als ze op zijn.

Jaimy is de shampoo en conditioner aan het testen, hier lezen jullie binnenkort nog een review over.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ritzo Sensation Conditioning Shampoo – €9,95 (200 ml)
Ritzo Sensation Conditioner – €8,95 (200 ml)
Ritzo Day Moisturizing Cream Sensitive Skin – €14,95 (50 ml)
Ritzo Night Rebalancing Cream Sensitive Skin – €12,95 (50 ml)
Ritzo Sensation Shower Scrub Cream – €9,95 (100 ml)
Ritzo Sensation Bodycream Lotion – €8,95 (200 ml)
Ritzo Sensation Cleanser Gel-to-Milk – €9,95 (100 ml)

De verzorgingsproducten van Ritzo zijn alleen in de officiële webshop te bestellen.

Kortingscode
We kunnen jullie al wel vast vertellen dat we een leuke kortingscode voor jullie hebben; als je bij je bestelling jailau invult, krijg je 10% korting op je bestelling! Deze korting is ook geldig op bestaande aanbiedingen en is geldig tot 20 september 2014. Op naar de webshop dus om deze fijne producten te shoppen!

-Ben jij al bekend met de producten van Ritzo?- 

  Deze review bevat één of meerdere producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf.

Volg ons via BloglovinFacebookTwitterYoutube & Instagram
Volg:

Comments

 1. 21 augustus 2014 / 19:02

  Ik ben zo benieuwd naar dit merk. De uitstraling van de verpakkingen vind ik al prachtig!

 2. 21 augustus 2014 / 13:11

  Mooie prijs hebben deze producten, kende het merk zelf niet. Klinkt goed!

 3. 21 augustus 2014 / 13:10

  Het merk kende ik nog niet maar jullie hebben mij wel nieuwsgierig gemaakt!

 4. 21 augustus 2014 / 10:12

  Lijken me erg fijne producten, ben benieuwd!
  X

 5. 21 augustus 2014 / 09:39

  Ik heb nog steeds geen producten van Ritzo – shame on me! – en hoor er alleen maar positieve verhalen over. Snel naar de winkel dus!

 6. 21 augustus 2014 / 08:27

  Aah wat een fijne review! Ik ben er ook ontzettend enthousiast over en gebruik de producten met veel plezier <3 Mooie foto's!

 7. 21 augustus 2014 / 07:54

  Ik heb al veel goede dingen over die merk gelezen. Fijn dat het jou ook zo goed bevalt!

 8. 21 augustus 2014 / 07:29

  Ritzo is een heel fijn merk! Ik gebruik er ook een aantal producten van en ben ontzettend enthousiast!

 9. 21 augustus 2014 / 07:29

  Dit klinkt heel goed! Het merk ken ik niet!
  Het is zeer betaalbaar.

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge