Scotch & Soda Woman Eau de Parfum

Het Amsterdamse merk Scotch & Soda ontdekt schatten van over de hele wereld en ontwerpt stukken met een speciale twist voor een ontspannen, individuele stijl. Het Eau de Parfum voor dames combineert exotische en bekende aroma’s van over de hele wereld tot een heerlijk parfum. Tot zover Scotch & Soda zelf. Ik ga je nu vertellen wat ik ervan vind.

Een parfum beschrijven is (voor mij) ontzettend lastig. Ik weet namelijk niet eens echt waar ik moet beginnen. Ik heb via Scotch & Soda zelf de geurnoten opgezocht;

De geur bestaat uit frisse topnoten van bergamot, citroen en aldehyde, bloemige hartnoten van lotus, roos en cyclaam en houtachtige basisnoten van guaiac hout, sandelhout en musk.

Ik vind de geur vooral heel fris, en het doet me echt direct denken aan de winkel van Scotch & Soda zelf. Daar hangt ook zo’n bepaalde (lekkere frisse) geur.

Ik spuit ’s ochtends de parfum op en hoewel de geur in de loop van de dag uiteraard wel wat vervliegt, ruik ik ‘em aan het einde van de dag nog steeds! Als ik ’s avonds door wil spuit ik een beetje bij en ik ruik weer helemaal fris ;-)

Deze parfum is o.a. te koop bij Douglas of de Scotch & Soda winkel voor een adviesprijs van €51 (40 ml EDP) en €79 (90 ml EDP)

Ken jij deze geur al? Laat het met gerust weten in de comments! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge