Zara wishlist voor Noud en Morris

Voor mezelf koop ik er nog zelden iets, maar voor Noud en Morris kan ik er altijd goed slagen; bij Zara. Ik vind de prints leuk, de pasvorm van de spijkerbroeken is goed en ook de stoffen voelen (over het algemeen!) fijn aan.

Ik heb wel eens een miskoop hoor, dan is een shirtje na een paar keer wassen toch al uit model, of laat er ergens een draadje los..zonde.. maar over het algemeen shop ik er met veel plezier!

Ik heb mijn digitale winkelmandje gevuld en laat jullie een paar dingen zien die ik wel in hun kast wil hangen! Wist je trouwens dat als je een account maakt bij Zara alles in je winkelmandje blijft staan? Heel handig voor wanneer er sale is! Dan zit alles al in je mandje, tip van mij!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge