Zwarte sneakerwedges via Sacha.nl

Al maanden wilde ik ze hebben, de sneakerwedges van Isabel Marant. Ik vind ze zó mooi. Maar laten we elkaar geen mietje noemen..ruim €400 betalen  voor een paar schoenen waar ik waarschijnlijk maar 1 winter op loop.. How about no! Je kunt begrijpen dat ik erg blij was dat Sacha heel goede knock offs heeft!

dsc_0806g dsc_0807g

Deze zwarte beauties hebben een sleehak van 5 cm en een plateauzool van 2 cm wat zorgt voor lekker lang loopplezier. En ze lopen heerlijk!  De schoenen zijn volledig gemaakt van leer in combinatie met suède. De zwarte enkellaarsjes met sleehakken sluiten door middel van klittenband.

Over smaak valt te twisten,  maar ik vind ze erg leuk! Ze zijn makkelijk te combineren. Ik vind ze leuk onder een spijkerbroek, maar onder een jurkje kunnen ze ook goed.

Klik hier om ze gelijk te bestellen!

Wat vind jij van deze schoenen? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge