10 types die je tegenkomt met uitgaan1. Types die je áltijd, maar dan ook echt de hele avond steeds weer tegenkomt. Dit zijn mensen die de hele avond rondjes lopen. Waar ze naar op zoek zijn? De toiletten? De liefde van hun leven? Ik durf het niet te zeggen.

2.Jongens die niet kunnen dansen. Die het voor elkaar krijgen om uit de maat te dansen. En dat is écht heel lastig! Ze proberen het echt wel, maar het enige wat ze doen is de ‘robot’. Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling.

3.Mensen die het allemaal zien als één grote grap. Ze gaan uit hun dak alsof hun leven ervan afhangt en beschouwen de rest van de mensen als het publiek. Het kan hem/haar niks schelen en deze persoon heeft de tijd van zijn/haar leven.

giphy

4.Mensen die eigenlijk niet zo goed weten wat ze moeten doen. Is het verlegenheid of onwetendheid? I don’t know.

5.De persoon die dus wel echt heel goed kan dansen. Zelfs als jij de rest van je leven op dansles gaat, kun je nog niet zo goed dansen. Daar blijf je dus maar uit de buurt.

6.Mensen die plotseling een battle beginnen. Je staat lekker te dansen, helemaal in je element en plots wordt je aan de kant gedrukt omdat er een battle ontstaat. Deze mensen deinzen nergens voor terug.

7.Die persoon die alleen maar uitgaat om de liefde van zijn/haar leven tegen te komen. Vriendinnen die je pas terugvind nadat je een marathon door de club hebt gelopen. Je weet hoe het gaat, je ziet een leuke jongen, even oogcontact, wat drinken, even zoenen en… doei Bas ik ga weer dansen! Maar sommige mensen gaan van Bas naar Tom en van Tom naar Nick. En als dat niet lukt is hun avond verpest.

giphy (1)

8.De vriendin die áltijd weg is. Als je naast haar staat te dansen en je wilt iets tegen haar zeggen sta je voor gek, want ze is alweer weg.

9.Mensen die uitgaan eigenlijk helemaal niet leuk vinden. Vanaf middernacht beginnen de smoesjes al om naar huis te gaan, ‘ik voel me opeens niet helemaal lekker’, ‘ik moet morgen vroeg op om de hond uit te laten’. Blijf dan gewoon maar thuis anders. Maar echt.

10.Nooit een saai moment met het type persoon die echt optimaal kapot gaat tijdens een avondje stappen. Shotjes aan de lopende band (voor iedereen!) en de Flugel dopjes die je om de oren vliegen. Dit is het type dat standaard iets kwijtraakt (zijn/haar telefoon, fietssleutel, jas of adres). Maarr….gegarandeerd een leuke avond!

giphy

Bron afbeeldingen

Welke types herken/ben jij? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 14 november 2015 / 17:19

    Haha leuk! En ze zijn erg herkenbaar! Eentje die ook ontbreekt, altijd dat stelletje wat heel innig staat te zoenen, haha!

  2. 13 november 2015 / 17:36

    Hahaha hilarisch om te lezen, maar wel waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge