2 x nieuwe outfits van Sans-online

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag winkel bij Sans-online. Sterker nog; wie mij al wat langer volgt weet dat ik er regelmatig wat van laat zien. Ook nu heb ik weer twee outfits samengesteld die ik jullie graag laat zien!

Als ik nieuwe kleding wil kopen dan kijk ik standaard eerst in de shop bij Sans-online.nl. De keus is daar namelijk erg ruim én ze verkopen er fijne merken! Ik kan er altijd wel slagen haha. Niet altijd even gunstig voor mijn bankrekening trouwens. Maar dat terzijde. Vooral fijne basics en lekkere truien koop ik er graag. Met deze twee volledig nieuwe outfits ben ik alvast voorbereid op de naderende herfst! Het enige dat ik nu nog zoek zijn een paar mooie zwarte laarzen en een lekkere warme winterjas. En voor dat laatste weet ik zeer zeker dat ik bij Sans-online.nl wel kan slagen, ze hebben een fantastische collectie jassen. Maar goed, daarover later vast nog meer, ik laat jullie nu eerst mijn nieuwe outfits zien!

Och jongens, de kleur is in het echt nog feller dan op de foto. Maar echt heel fel. Ik moest er ongeveer een minuutje aan wennen en toen vond ik het hartstikke leuk! Het is wel een kleur waarbij je niet al te blond en al te bruin (door de zon) moet zijn haha. Maar dat ben ik gelukkig niet ;-) De trui is van het merk Jacqueline de Young (eerst had ik ‘het merk’ weggelaten en toen ik het terug las leek het net of de trui dus van Jacqueline was hahaha). En deze broek.. die zit zó lekker! Het was wel een gevalletje van past ‘ie wel of net niet, maar hij zit als gegoten. Ik heb lengtemaat 30 (breedte S), maar had niet helemaal goed gekeken en zag bij het uitpakken pas dat het een 7/8 broek is. Vind het wel leuk staan, maar als ik beter had opgelet had ik de lengtemaat dus een maatje groter genomen! De broek heeft een grijze kleur en is van ONLY.

Mijn bolletjestrui! Het zijn echte bolletjes, die over de hele trui zitten (ook de mouwen en de achterkant). Ik vind dat leuk! Ik vind het ook echt een mooie herfstkleur. Ik heb ooit in een ver verleden zo’n kleurentest gedaan om te kijken welke kleuren mij een beetje wat leven geven en welke mij doen lijken alsof ik al 5 jaar niet fatsoenlijk slaap. Deze bruine kleur schijnt het goed te doen! De trui is Object en valt een beetje wijd. Ik draag een XS. De spijkerbroek is van LTB, daar had ik al heel lang geen spijkerbroek meer van aangehad, maar ik ben aangenaam verrast! De kleur is heel donkerblauw, precies wat ik zocht. Ik denk dat ik de broek eerst een keer in de wasmachine gooi, want het is zo donkerblauw dat ik bang ben dat het afgeeft aan mijn handen haha. De broek valt op maat (ik draag 27-30) en zit heerlijk!

Twee heel verschillende outfits (qua kleur!) maar beide passen ze heel goed bij mij. En nu zit ik dus in dubio, van mij mag het het hele jaar door wel zomer en zonnig zijn, maar ik heb eigenlijk ook wel weer zin om in deze fijne herfstoutfits door het bos te wandelen en daarna warme chocolademelk te drinken.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kleding vinden! Welke zou kiezen? Outfit 1 of 2? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. Frederique
  6 februari 2020 / 12:12

  Leuk die bolletjestrui!

 2. Will
  12 december 2019 / 22:46

  Wat een leuke kleding.
  Ga ook even kijken bij Sans – Online.

 3. Cin
  2 oktober 2019 / 14:16

  Leuk!! Staat je allebei heel goed!

 4. Denise
  2 oktober 2019 / 14:16

  Love it! Die bruine trui is zo schattig!

 5. Marcella
  2 oktober 2019 / 14:15

  Mooi! Die roze trui staat je zo gaaf!

 6. 1 oktober 2019 / 13:51

  Wat een stoere laarsjes zeg op foto 1 en wat een heerlijke herfst outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge