23 weken zwanger + outfit

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een update! Inmiddels ben ik 23 weken zwanger en ik voel me goed! Ik moet alleen Heel Erg wennen aan het feit dat bijna geen enkel kledingstuk meer mooi zit. Van mijn lievelingsbroeken wil de knoop niet meer dicht dus ik ben overgestapt op zwangerschapsbroeken. Die trouwens heerlijk zitten! Shirtjes wil ik zo min mogelijk bij zwangerschapswinkels kopen, dus ik probeer bij mijn winkels de wat langere modellen uit te zoeken. 

Zo, lekker neergeploft op de bank haha! Dit shirtje kocht ik afgelopen weekend bij Costes. Een ‘gewoon’ shirt, maar wel een iets langer model waardoor hij ook goed over zwangerschapsbroeken past. De broek die ik aan heb is een oudje van Zara. Voor de foto kon het nog net, maar in werkelijkheid heb ik gewoon de knoop open. Ziet niemand. Mijn schoenen zijn nieuw, die zocht ik laatst uit bij Manfield. Ik had ze al een tijdje op het oog, maar ik twijfelde steeds of ik ze wel echt leuk vond. Toen het weer tijd was om nieuwe schoenen te bestellen, klikte ik deze aan en een dag later werden ze (zoals Manfield dat altijd keurig doet!) bij mij thuisbezorgd.

Ze zijn geïnspireerd op de Bobby’s van Isabel Marant en lopen heerlijk! Ik heb maat 39 en de schoenen vallen normaal uit, maar als ik ze draag lijken mijn voeten wel anderhalve maat kleiner! Ik koos voor de donkergroene variant. Zoals je ziet draag ik ze nu met een zwarte broek, maar voor de zomer vind ik ze ook leuk onder een lichte spijkerbroek.

Baby update

Qua zwangerschap heb ik weinig nieuws te melden, alles gaat goed! Ik heb bijna geen last meer van misselijkheid en ik ben ook lang niet meer zo moe. Al merk ik wel dat een extra middagdutje erg fijn is haha. De baby groeit ook goed (volgens de laatste echo), hij is lekker aan het bewegen en ik geniet van al dat gedraai en getrappel in mijn buik! Ik hoop dat ik me zo blijf voelen als nu, want ik mag echt niet klagen!

Ik gok dat de meeste mensen die mijn blog lezen wel bekend zijn met Manfield, naast de webshop hebben ze ook ruim 40 fysieke winkels, verspreid door heel Nederland. De collectie is ruim, naast een grote collectie damesschoenen kun je er ook terecht voor tassen en accessoires.

Koop jij wel eens schoenen bij Manfield? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

 1. 24 januari 2018 / 12:55

  Fijn dat je niet meer afziet van de zwangerschap en dat je middagdutje deugt doet. Je outfit ziet er heel mooi uit!

 2. 23 januari 2018 / 17:20

  Dat truitje is echt super leuk. Ik heb toen voor mijn gala hakken gekocht bij Manfield en ze zien er nog steeds echt nieuw uit, terwijl het al meer dan 5 jaar geleden is.

 3. 22 januari 2018 / 13:23

  Eigenlijk nooit! Ik heb er ooit wel eens schoenen gekocht en ze hebben altijd goed spul, maar die winkels zitten hier niet overal in de buurt en de keuze is offline vaak ook niet heel breed. Bovendien ben ik met schoenen meestal nogal een zeurpiet ;-)

 4. 22 januari 2018 / 08:51

  Ja, ik kocht vroeger wel bij Manfield maar nu woon ik ergens waar ze niet ‘zitten’. En online kom ik er eigenlijk niet.

 5. 22 januari 2018 / 07:26

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik vind je schoenen super! Zelf had ik tijdens mijn zwangerschap een maat grotere schoenen nodig.

 6. Anja
  21 januari 2018 / 19:52

  Mooie outfit, mooie schoenen en mooie babybump :) Fijn dat alles naar wens verloopt tijdens de zwangerschap

 7. 21 januari 2018 / 17:26

  Wat fijn dat je je goed voelt, je ziet er ook hartstikke happy en shiny uit! Mooie schoenen heb je uitgekozen, ze zien eruit alsof ze heerlijk lopen, en dát moeten we hebben;-)

  • Laura
   21 januari 2018 / 19:23

   Dankjewel, lief!

 8. 21 januari 2018 / 17:00

  Leuk girl! Ben zo benieuwd naar de beeb!

 9. 21 januari 2018 / 16:25

  Het is heel lang leden dat ik schoen bij Manfield heb gekocht. Volgens mij zijn er ook niet zoveel Manfield winkels meer.

 10. 21 januari 2018 / 16:00

  Wat een toffe outfit en wat een mooi buikje! Fijn dat het goed voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge