Mijn nieuwe Pandora armband (en bedels!)

Vorig jaar op Aruba kocht ik mijn Pandora armband. Die is inmiddels helemaal vol met bedeltjes (souvenirs van vakanties en lieve cadeautjes!). Tijd voor een nieuwe dus! Ik had al besloten om op Aruba een nieuwe armband te kopen. Ik wilde nu graag een zilveren bangle om een paar bedeltjes aan te hangen, dus ik hoopte heel erg dat deze op Aruba te koop zou zijn! 

En gelukkig! De collectie op Aruba is wel iets anders dan die in Nederland, zo is er een heel speciale collectie met bedeltjes die alleen op Aruba te koop zijn. Ik koos twee bedeltjes met de bekende Divi Divi Boom en Aruba gegraveerd. Zo mooi!

Ik draag deze armband altijd in combinatie met mijn eerste Pandora armband. Ik ben er zo blij mee! Iedere keer als ik mijn armbanden draag (en dat is elke dag!) denk ik wel even terug aan die geweldige vakanties.

Draag jij sieraden? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 21 januari 2018 / 22:01

  Ik vind sieraden echt een persoonlijk iets and I love it!!

 2. 21 januari 2018 / 17:29

  Wat een mooie armband, leuk juist dat ze op Aruba weer een andere collectie hebben dan in Nederland, dan heb je echt iets unieks én inderdaad een super mooie herinnering aan je vakantie. Hoewel ik jaren lang in een sieradenwinkel gewerkt heb en dus jaren lang behangen ben geweest met sieraden, draag ik nu zelden sieraden. Wel altijd de ring die ik een paar jaar geleden van mijn vriend kreeg en natuurlijk sinds vorige maand mijn verlovingsring.

 3. 19 januari 2018 / 12:47

  Bij het woord Aruba was ik al om, haha… ze hebben daar idd andere “dingen” dan hier! Supermooi, alles van Pandora eigenlijk…

 4. 19 januari 2018 / 09:58

  Wat een mooie armband én bedels! Leuk dat je ze in Aruba hebt gekocht, die bedels zul je hier denk ik niet kunnen kopen. Ik kocht afgelopen jaar mijn eerste Pandora sieraden.. en er zullen zeker meer bij komen ;-). Vind het een super mooi merk.

 5. 19 januari 2018 / 09:44

  Wat mooi om zo herinneringen te bewaren! Ik draag zelf te weinig sieraden. Mijn trouwring en een andere ring die ik eens in de zoveel jaar inwissel voor een andere. We een hele lading aan oorbellen die ik maar weer wat vaker moet dragen.

 6. 19 januari 2018 / 09:22

  Heel tof! Zelf draag ik eigenlijk nooit bedeltjes, maar het geeft zo’n heerlijk nostalgisch gevoel. Als kind had ik ze altijd en vond ik ze zo tof!

 7. 18 januari 2018 / 19:33

  Die bedeltjes zijn een leuke herinnering. Zelf draag ik buiten oorbellen bijna nooit juwelen

 8. 18 januari 2018 / 19:25

  Ik hou van dit merk, zelf heb er drie armbanden van en veel bedels! nog steeds verliefd erop!
  Je hebt er een nieuwe volger bij, je blog ziet er heel leuk uit! ga zo door

 9. 18 januari 2018 / 15:57

  Leuk om zo je herinneringen elke dag bij je te hebben! Heb je ook een foto van je volle bandje? Ben wel benieuwd hoe het er uitziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge