Ultiem ontspannen + 2e kaartje gratis!

‘Me-time’…ik vind het een verschrikkelijk woord. Ik begrijp wat mensen er mee bedoelen maar ik begrijp niet wie het heeft kunnen bedenken. Ik begrijp wel dat het goed is af en toe wat tijd voor jezelf te maken. Even niets aan je hoofd en genieten van het niets doen… dat is makkelijk gezegd!

9968d97bbc5353b43dda3c786c62b699

Makkelijker gezegd dan gedaan! Ik ben eigenlijk altijd in de weer. Ik werk van maandag t/m vrijdag en ben meestal rond 17.30 uur thuis. Dan is het tijd om te eten  en ’s avonds ga ik meestal sporten. Als ik niet aan het sporten ben, ben ik bezig met mijn webshop of met onze blog. Als ik met niets van bovenstaande bezig ben spreek ik af met vriendinnen, ga ik winkelen of opruimen in huis. Ja dat komt helaas op de laatste plek…

Af en toe doe ik heel bewust niets; dan verplaats ik me van mijn bed naar de bank en kijk ik de hele dag Netflix. Of ik lees Cosmopolitans waar ik mezelf al maanden geen tijd voor heb gegund. En wat ik nog minder af en toe doe (snap je ‘em nog?) is een dag naar de sauna. Dat doe ik maximaal twee keer per jaar, maar iedere keer denk ik ‘dit moet ik vaker doen’. Dat is voor mij namelijk echt ultiem ontspannen. De hele dag geen telefoon, goed bijkletsen met een vriendin, heerlijke warmte van de sauna en een mega zachte huid door het eindeloos (keer op keer!) scrubben onder de douche.. Oh en dan die heerlijke opgietingen niet te vergeten. Peentjes zweten als een malle, maar je daarna zo fris en gezond voelen. Heer-lijk. Ik krijg meteen zin om te gaan haha.

23185c33576c743da555f76d097bff6b

Jij ook? Dat komt mooi uit! Wij mogen namelijk in samenwerking met SpaOnline het tweede sauna kaartje gratis weggeven!

De code ISCREAMBEAUTY234 is 10x te gebruiken via SpaOnline en de kaartjes die je koopt zijn te verzilveren t/m 30 april 2016. Let op: deze code is hoofdlettergevoelig!

Hoe ziet jouw ultieme relax dag eruit? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge