Zeg het met een kaartje!

Stuur jij nog wel eens een kaartje? Wij veel te weinig. Vaak schiet het er bij in omdat we te druk zijn, niet op de kalender kijken of een kaartje twee weken op de kast laten liggen. Bij deze sorry voor iedereen die de afgelopen jaren geen verjaardagskaartje (op tijd) heeft ontvangen..

Kaartenhuis – De mooiste kaarten voor de laagste prijs
Kaartenhuis is hét online platform voor het versturen van de mooiste kaarten voor de laagste  prijs.  Zo is zelf kaartjes maken en sturen bij Kaartenhuis dus leuk én goedkoop, ze bieden voor onze gehele collectie namelijk de laagste prijsgarantie.
Niet alleen heeft Kaartenhuis kaarten voor ieder moment, ze bieden deze voor iedereen (man, vrouw,  jongen of meisje) aan in zeer verschillende stijlen: van humoristisch, populair, tot hip en trendy.
Iedere kaart maak je helemaal persoonlijk door je eigen tekst en foto toe te voegen. In de online editor kun je ook kiezen uit talloze
versieringen waarmee je jouw kaart extra bijzonder en nog persoonlijker  maakt. In een paar simpele stappen creëer je zo in een mum van tijd een unieke kaart voor iedere gelegenheid.

Vastleggen in volledig scherm 29-2-2016 164958

Ga je trouwen, ben je jarig of geef je een ander feestje? Op Kaartenhuis.nl kun je ook eenvoudig zelf uitnodigingen maken. Ik ga dit onthouden voor mijn verhuiskaartjes binnenkort!

Het versturen van een kaartje is echt heel eenvoudig. Je maakt een eigen ontwerp of kiest een kaart uit  onze mooie collectie, je adresseert de kaart en zij doen ‘m op de post. En bestel je vandaag vóór 19:30  uur, dan wordt je kaart vandaag nog verstuurd. Super handig!

Verstuur jij vaak kaartjes? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 1 maart 2016 / 07:01

    Leuk concept dat ik niet ken en zal er even gaan rondkijken….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge