3 x My Jewellery festival outfit! Voor welke look ga jij?

Van My Jewellery (de webshop die ik super leuk vind maar nooit fatsoenlijk kan uitspreken) kreeg ik een aantal leuke setjes opgestuurd om drie festivallooks mee te creeen. Ik ben benieuwd welke jullie favoriet is!

Felgekleurde top, simpele spijkerbroek en witte sneakers. Ik ben me er van bewust dat witte sneakers niet het handigst zijn om aan te trekken naar een festival, maar ik vind het wel leuk staan. Ik heb altijd een oud reserve paar achter de hand die ik naar festivals en concerten aantrek. Deze top valt ruim (dit is een XS) en ik vind hem op deze manier het leukst staan. Op het shirt staat een opdruk: tres belle.

Een witte broek gecombineerd met dit oudroze topje. Ik draag er mijn beige laarsjes onder om de rustige tinten een beetje in balans te houden. En zie je dat ik een haarband in heb? Dat heb ik dus al sinds ik zelf op de basisschool zat niet meer gedragen! Deze heeft een leuk printje én een subtiele glitter.

De haarband zit lekker en knelt niet achter je oren. Dit kan ik me namelijk nog van vroeger herinneren haha. Deze zit erg fijn!

Als je deze melkflessen even weg denkt en er zeker bent van dat het mooi weer is op de dag van het festival is dit een outfit die ik zeker wel zou dragen! Zoals je merkt hou ik van basic haha. Deze top vind ik super tof want de kleur is lekker fel (neon!). Moeilijk vast te leggen op de foto! Door het knoopdetail valt deze top lekker losjes en ook daar hou ik van. Short eronder en gaan!

En dan nog even jullie aandacht voor deze leuke haaraccesoires! Ik liet jullie de haarband al zien, maar ik kreeg ook deze té schattige schuifknipjes en dit glitterknipje opgestuurd. Hoe leuk! Lekker tropisch en lekker zomers.

Die schuifknipjes met zeester en schelp zijn echt iets voor mij. Ik draag mijn haar vaak vast en deze maken het geheel dan toch een stuk leuker dan saaie bruine knipjes. Het glitterknipje kun je ook gebruiken om een pluk aan de zijkant mee vast te zetten. Daar vind ik mijn haar te kort voor, maar met lang haar staat dat erg mooi!

Ik ben heel erg benieuwd welke outfit jou het meest aanspreekt! Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 2 juli 2019 / 08:15

  Ik vind alledrie outfits jou mooi staan en heel goed bij jou passen. Zelf vind ik de tweede het leukst, die haarband is ook zo mooi! Elke keer als ik van die leuke haaraccessoires zie denk ik; JA, dat moet ik ook vaker dragen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Hoe lang is cosmetica houdbaar?My Profile

 2. Mandy
  23 juni 2019 / 09:25

  Outfit 2 vind ik echt prachtig! De rest ook hoor. Maar de 2e look springt er voor mij echt uit.

 3. 21 juni 2019 / 22:06

  de derde vind ik persoonlijk het beste voor een festival. Met een witte broek gaan lijkt mij niet zo handig, maar het zijn alle drie wel heel leuke setjes.

 4. 21 juni 2019 / 12:41

  Outfit 1 hou van simpel en basic. Andere zijn moo maar niet voor mij

 5. 20 juni 2019 / 23:13

  De eerste outfit past het best bij mij, maar vind de tweede outft het leukst ;)

 6. 20 juni 2019 / 14:03

  Ik hoopte nog op een outfit met een rok of jurk, maar dan kies ik toch voor outfit 3.

 7. 20 juni 2019 / 12:43

  Ik vind een fel kleurtje wel leuk. Lekker vrolijk mag wel op een festival.

 8. 20 juni 2019 / 11:15

  Oehh die tweede outfit vind ik leuk, en schattig! Staat je erg goed!
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge