Photo Diary #36 Bloemen plukken, sushi eten & net als de rest van Nederland barbecueën

Hoi! Wat later dan normaal (ik pas even een tropenrooster toe zoals je ziet), maar ik heb weer wat foto’s van afgelopen week verzameld! Niet heel bijzonder, maar ik heb ze natuurlijk niet voor niets gemaakt. Kijk je mee?

We hebben eindelijk de wandelwagen naar zolder gebracht. Noud kan namelijk prima in de buggy en dat scheelt echt veel ruimte (in huis en in de auto).

Deze blouse had ik al een tijdje op het oog, maar ik vond het niet nodig om ‘em te bestellen. Nadat ik er over gedroomd had ’s nachts moest ik wel. Heb ‘em alleen regelrecht weer teruggestuurd want hij valt iets te groot uit. Niet zo mooi dus nu wachten tot de goede maat binnen is!

Koekjes van de Ikea en Love Island op de achtergrond.

Broodjes halen bij de bakker! Ik krijg altijd meteen flashbacks als ik een bakker binnenstap. Ik heb jaren in een bakkerij gewerkt en de geur die daar hangt is zóóó lekker!

Ons vernieuwde TV meubel! Ik heb er pootjes onder gezet en deurtjes aangemaakt. Die inmiddels wel weer recht hangen want er zitten nu veiligheidshaakjes in zodat Noud ze niet meer open kan trekken en er aan kan hangen.

Met vriendinnen sushi eten. Daar kan je me dus echt altijd blij mee maken.

En dit zijn spekjes met tompouche smaak. Die moest ik wel proberen. Natuurlijk van de Hema.

Heerlijk!

Met mijn moeder en mijn zusje ging ik naar een pluktuin bij ons in de buurt. Het viel ons eigenlijk toch een beetje tegen. Maar dit staat nu al een paar dagen bij ons op tafel.

Naar de winkel gerend voor deze. Nee grapje, ik zag ze liggen maar je begrijpt dat die voor mij zijn!

Croissantjes eten met deze topper. Vast aan het oefenen voor zijn vakantie naar Zuid-Frankrijk. Al kon ik je van te voren al wel vertellen dat hij die lekker zou vinden. Deze eet namelijk letterlijk alles wat maar binnen handbereik ligt.

Ik kreeg veel vragen over deze! Ik heb ‘em besteld op Groupon. Geinig dingetje en handig ook!

Onze zaterdag sloten we af met een barbecue bij vrienden. Lekker zo’n leeggegeten bord ook.

Bedankt voor het kijken en een fijne week! Succes met de warmte deze week en niet teveel klagen he! Alleen als je het echt zwaar hebt ;) X

Volg:

Comments

  1. 25 juni 2019 / 09:19

    Haha wat heerlijk dat ‘ie alles lust! Zie hem smullen dan in zijn buggy. Super handig dat laatje voor die Nespresso cups trouwens, ga ik ook eens voor kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge