Photo Diary #37 Zomer en zon!

Goedemorgen! Zijn jullie ook zo aan het genieten van deze tropische dagen? Ik wel, van mij mag het het hele jaar door dit weer zijn. Ik snap dat dit niet voor iedereen prettig is, maar volgens mij wordt het aankomende week iets aangenamer. Kijk je mee naar de foto’s van mijn week?

Zo lag ik er de afgelopen dagen bij. Noud slaapt gelukkig iedere middag best lang waardoor ik even goed van de zon kon genieten.

De handdoek wisselde ik af met deze tuinstoel. Zit/ligt echt ontzettend comfortabel. De draden/kabels die je ziet zijn van touw, je zit zacht maar wel stevig. De stoel kreeg ik van Kees Smit Tuinmeubelen.

Deze hele week aten we van de Hello Fresh box, dat was al weer even geleden. Wat wij ervan vinden? Super lekker, gemakkelijk, gezond maar te veel geld om wekelijks te bestellen. Af en toe (of met een aanbieding) vind ik het een aanrader!

We aten o.a. deze ravioli met paprika en rucola sla.

Mijn portemonnee ging zo ineens kapot. Tijd voor een nieuwe! Ik bestelde bij Hudson Bay deze van Fabienne Chapot. Een lichtroze buitenkant en kijk hoe leuk de binnenkant eruit ziet!

Mijn volgende nieuwe aanwinst: deze Tommy Hilfiger tas (via Brandfield). De perfecte maat om mee te nemen naar mijn werk! En lange hengsels, dat vind ik ook fijn! Binnenkort laat ik jullie meer foto’s zien in een apart artikel!

De boekenplank op Noud zijn kamer! Voorheen had ik al mijn prentenboeken in de klas staan, maar nu zet ik ze op Noud z’n kamer. Vind ik leuk staan.

Niks te klagen!

Knipoog! Even winkelen want het was tijd voor een nieuwe autostoel. Bij Prenatal vonden we een goeie!

Ik had teamdag van mijn werk en we gingen o.a. zelf pizza’s maken. Zie je daar nog de vorm van een hartje?

En even een foto van mijn nieuwe blouse! De kleur is perfect en het materiaal erg mooi! Hij is van Nikkie. Veel te warm voor nu natuurlijk maar ooit zal het wel weer afkoelen haha.

Als bedankje voor het oppassen namen we onze ouders mee uit eten. Dat was gezellig én lekker! Een all you can eat buffet zodat het voor Noud ook interessant was haha.

Dit was het weer voor deze week! Aankomende week moet ik nog werken en ben ik jarig! Niet dat ik dat echt ga vieren, maar toch. Ontkennen gaat ook niet ;) Bedankt voor het het lezen! X

Volg:

Comments

  1. 1 juli 2019 / 09:35

    Wat heerlijk die ligstoel! Daar ga je vast nog heel veel gebbruik van maken! Je portemonee vind ik ook erg leuk.
    Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge