Mijn zoektocht naar een nieuwe laptop

Als ik 5 jaar geleden als had gedaan wat ik toen al wilde waren me een heleboel irritatie momenten bespaard gebleven.

Ik heb het over het aanschaffen van een goede laptop. Volgens mij heb ik er de afgelopen jaren zeker 6 versleten en dat is natuurlijk hartstikke zonde! Ik heb totaal geen verstand van laptops en wilde aan de ene kant heel graag een goed werkende laptop, maar aan de andere kant wilde ik er liever niet teveel geld aan uitgeven. Het liefst wil ik zo snel mogelijk weer een nieuwe laptop kopen, want aan mijn huidige laptop beginnen de eerste mankementen ook al weer te ontstaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb er zelf voor gekozen om te besparen op een laptop omdat ik er gewoon niet al te veel geld aan uit wilde geven. Had ik er een aantal jaar geleden al wat meer in geïnvesteerd, had ik wellicht na een paar jaar een nieuwe moeten kopen, maar niet om de 1/1,5 jaar zoals nu het geval is (geweest).

Wat ik nodig heb is een laptop die niet teveel geld kost, maar wel voldoet aan mijn wensen. En wat ik nodig heb is een laptop met veel geheugen (veel foto’s!) en eentje waar ik goed op kan werken (qua Word, internet en foto bewerkingsprogramma’s). Meer heb ik niet nodig!

En nu heb ik iets ontdekt. Knibble. En Knibble gaat mij helpen in deze zoektocht. Op Knibble kun je eenvoudig meer dan 1400 laptops met elkaar vergelijken. Daarnaast helpt Knibble je met een goede aankoopadvies. En Knibble heeft voor jou de beste laptop aanbiedingen uit meer dan 180 shops verzameld.

Knibble biedt keuzehulp, hierbij wordt je met heldere uitleg wegwijs gemaakt in de specificaties en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden. Super handig dit! Want zo kan ik al direct een aantal laptops afstrepen. Ook vind ik het heel fijn dat Knibble heel duidelijk de laagste prijs ooit laat zien. Die laptops zijn dan voorzien van een speciaal label en het label wordt alleen getoond als er nooit eerder een lagere prijs verkregen is onder alle bij Knibble aangesloten aanbieders.

Ik hoop dat ik snel een nieuwe, fijne laptop kan aanschaffen! En ik ben heel benieuwd welke laptop jij gebruikt en of je nog een tip hebt voor mij. Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge