Mijn nieuwe Tommy Hilfiger horloge

Ik wil vandaag even van dit plekje op het internet gebruik maken om mijn nieuwe horloge te laten zien!

Dit horloge bestelde ik bij horlogeloods.nl en ik was gelijk verkocht toen ik deze zocht! Ik schreef laatst al over het combineren van gouden en zilveren sieraden (wat ik dus doe) en dit horloge past daar perfect bij!

Dit Tommy Hilfiger horloge heeft een band van zilver en goud edelstaal bicolor en dat maakt dit horloge heel gemakkelijk te combineren. De wijzerplaat is zilverkleurig en voorzien van het Tommy Hilfiger logo. Ik vind dat persoonlijk een heel mooi logo!

Bestellen bij Horlogeloods.nl is gemakkelijk! Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur dan zorgen zij dat het pakketje op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan de bezorgers.
Ook sturen ze je een gratis tool mee waarmee je je horloge zelf makkelijk op maat kunt maken! Super handig, want zo hoef je er niet alsnog mee langs de juwelier. Hier is een uitgebreide handleiding te vinden!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe horloge vinden en of dit ook iets is wat jij zou dragen. Laat het me gerust weten in de comments! X

Klik hier om het horloge gelijk te bestellen!

*

Volg:

Comments

  1. 5 juli 2019 / 08:20

    Hij is zoooo mooi! Vooral die combi van goud en zilver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge