7 x herkenbaar als je bed je beste vriend is

Ik ga er niet om heen draaien, ik ga er niet om liegen. Ik ben gek op slapen. Het is mijn hobby en ik vind het heerlijk! Middagdutjes, powernaps, after diner dutjes, ik hou d’r van en doe het allemaal. Jij ook? Dan is dit zeker herkenbaar voor jou! 

 • Het eerste wat je denkt als je op moet staan is: NEE! Het volgende is: Waarom? Gelijk daarna reken je uit wanneer je weer naar bed toe mag.
 • Je bed is waar jij de meeste tijd doorbrengt; om te slapen, te chillen, tv te kijken, te eten. Alles is gewoon net iets beter als je lekker in je bed ligt.
 • Je lost al je problemen op met dutjes. Realiseer je je dat je nog héél veel moet doen voor morgen? Tijd voor een rustgevend napje.
 • Je familie en vriendinnen weten onderhand dat er niets ergs aan de hand is als je een paar uur van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Ze weten inmiddels dat je dan hoogstwaarschijnlijk aan het slapen bent. Alweer.
 • Jouw meest verstuurde appje? ‘Sorry, ik was in slaap gevallen’.
 • Je begrijpt niet dat andere mensen slapen als activiteit zonde van hun tijd vinden. Voor jou is het ultiem genieten.
 • Je bent in staat om áltijd te slapen. Overal. Een nacht van 12+ uur achter de rug? ’s Middags doe jij gerust weer even je ogen dicht, hoor.

Bron&afbeelding

Volg:

Comments

 1. 17 augustus 2017 / 11:22

  Heerlijk mijn bed haha! Ik moet alleen echt nog een nieuw kussen en matras aanschaffen want die zijn wel aan vervanging toe!

 2. 17 augustus 2017 / 09:46

  Haha wat een super herkenbaar artikel! Volgens mijn verloofde lig ik ook altijd in de meest rare posities maar slaap ik gewoon door. Hij heft me laatst wel heen en weer geschud (ik heb het niet gemerkt) want ik lag met mijn handen in de lucht op mijn buik, met mijn hoofd naar beneden in mijn kussen! Hahaha.

 3. 17 augustus 2017 / 07:50

  This is me! Toevallig heb ik net gisteren een nieuw kussen (en ohhhh wat was ‘ie duur) gekocht. Goed slapen vind ik super belangrijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge