Tosti’s eten bij Bar 35 in Den Bosch

Toen Ron en ik vorige week in Den Bosch waren hadden we zin om ergens wat te eten. We liepen langs Bar35 en ondanks dat het één van de rustige terrassen was, zag het er gezellig uit! Het bleek Bar 35 te zijn, een restaurantje met burgers, tosti’s en speciaalbier als specialiteit. Wij waren er om te lunchen en namen beide een tosti. En die waren lekker!! Er is enorm veel keus, met saté of blauwe kaas, een eitje, banaan & Nutella, of wat dacht je van een kroket? Er zijn maar liefst 14 verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Wij waren allebei te gretig en hadden onze tosti al op voor we er een foto van konden maken, maar ik kan je verzekeren dat ze erg lekker waren! Bovendien zaten we goed vol en hadden we de eerste paar uur geen zin in eten.

Burger in de ene hand, speciaal biertje in de andere. Een paar fijne mensen om je heen, lekker muziekje erbij. Niks meer aan doen. Ja, nog een rondje bestellen misschien.

In Bar 35 hebben we onze eigen ideale avond gecreëerd. Begin met borrelen, probeer dan onze eigengemaakte burgers van Black Angus beef  van de Josper grill (houtskool only!), nog een van de ongeveer 50 verschillende speciaalbieren. Vanaf 21.00 uur gaat de volumeknop omhoog en wordt het laat en nog gezelliger. Bron

Je vindt Bar 35 aan de Lepelstraat 35, in het centrum van Den Bosch.

Het is echt een aanrader, mocht je in de buurt zijn! Ben jij hier al eens geweest? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 22 augustus 2017 / 19:47

  Den Bosch daar wil ik zeker nog eens heen. Het zit vol restaurants dacht ik zo, daarom altijd leuk de hotspots van andere mensen te horen. Dus wie weet loop ik er binnen bij mijn bezoek aan Den Bosch. haha!

 2. 19 augustus 2017 / 07:45

  Het doet me denken aan school als ik dit soort stoelen zie.
  Fijne tip en ik ben al zo lang niet in die plaats geweest…
  Moet er er snel weer eens naar toe gaan.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge