Aruba!

Als je mij een beetje kent weet je hoe mooi ik Aruba vind. Ik was er pas geleden op vakantie (eindelijk terug na 8 jaar!) en het voelde gelijk weer vertrouwd. Eigenlijk alsof ik niet was weggeweest. Ook al was er heel veel veranderd, de sfeer, de mooie zee en de relaxte sfeer voelde weer gelijk als vroeger.

Wij sliepen in The Mill, een hotel wat ik iedereen kan aanraden. Vlakbij het uitgaansgedeelte en op loopafstand van het strand. Van Fotofabriek.nl mocht ik een foto uitzoeken om te laten afdrukken en ik koos natuurlijk voor een foto van Aruba! Ik heb de foto laten afdrukken op aluminium.

Een foto op aluminium is een stijlvolle wanddecoratie en geeft je foto’s een bijzondere, enigszins matte, uitstraling. Het zorgt voor een prachtig eindresultaat waarin foto’s met een hoge resolutie zeer goed tot hun recht komen.

dsc_0834g dsc_0837g

En de originele foto:

14876397_1289156027769395_934592100_o

Bestellen bij Fotofabriek gaat makkelijk; zij bieden de snelste fotoservice van Nederland. Kaarten besteld voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd en fotoboeken worden binnen maximaal 5 werkdagen verstuurd. Ideaal!

Laat jij vaak foto’s afdrukken? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 15 november 2016 / 06:50

    Zo een prachtige herinnering!
    Leuk en ik ga meteen op de website ervan een kijkje op de website.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge