Baby, get your own Hannah! Vaderdag cadeau tip!

Moederdag is geweest en de kans is groot dat er weer flink uitgepakt is! Nu is het de tijd aan alle dames, Vaderdag staat voor de deur dus het is tijd om wat terug te doen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik groot fan van de producten van Hannah. Ik gebruik ze dagelijks en ervaar daarbij iedere keer nog het gevoel van luxe en een beauty treatment in mijn eigen badkamer. Heel fijn! Ik sta iedere ochtend op tijd op (voordat de rest wakker is) zodat ik even een moment heb om te douchen en me klaar te maken. Dat vind ik fijn, want dan hoef ik me niet te haasten en ben ik klaar voor de dag als de rest van het huis ontwaakt. En hoe fijn is het om daar iets luxere producten voor te gebruiken?

Met Vaderdag in het vooruitzicht introduceert hannah een speciale cadeauset bestaande uit een Shower Treatment, Body Oil en comfortabele boxershort met een vette knipoog. Tevens zeer geschikt voor mannen die (nog) geen vader zijn, maar wel de producten van hun partner wegkapen. Niet alleen een te gek cadeau om te geven én te krijgen, maar ook om een subtiele hint te geven: baby… get your own hannah!

Nou moet ik zeggen dat ik het helemaal niet erg vind als Ron ‘mijn’ producten gebruikt, van mij mag hij dat lekker doen haha. Wel vind ik het leuk om hem met Vaderdag een cadeau te geven!

Leuk pakket toch? Dit pakket is natuurlijk ook leuk om aan niet-vaders te geven, dus mocht je nog een leuk verjaardagscadeau zoeken is dit wellicht ook een leuk idee!

Vanaf nu verkrijgbaar voor €55,- bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl.

Zou jij dit leuk vinden om te geven? Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge