Review: Scotch & Soda Island Water for woman EDP

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik me net ingesmeerd met zonnebrandcrème, de tuinstoel in de zon gezet en zit ik heerlijk met de benen omhoog te genieten van deze fijne temperaturen (en een beetje van de rust want Noud en Morris liggen beide te slapen).

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik echt van de zomer hou. De lente is ook al prima, want dan weet ik dat het warme weer er nog aan komt. Het kan mij niet warm genoeg zijn en het liefst ga ik bij de eerste zonnestralen gelijk naar buiten. Toen ik las dat Scotch & Soda een nieuwe parfum op de markt brengt en ik Island Water zag staan was mijn interesse meteen gewekt.

De Island Water geuren zijn geïnspireerd door het verhaal van de Japanse Musa-Shiya, die een kleding,- en stoffenwinkel in Honolulu erfde. Helaas bleef de winkel leeg, totdat een vloedgolf Hawaï voor een groot deel verwoestte en hij besloot het over een andere boeg te gooien. Zijn traditionele Hawaï shirts werden een grote hit.

Ik ben gek op Scotch & Soda, zowel op de kleding als op de geuren die het merk uitbrengt. Vorig jaar schreef ik al over een andere parfum van dit merk, ook zo’n heerlijke frisse geur!

Als jij ook zo gek bent op de zomer, het strand en alles wat daarbij komt kijken, dan is deze parfum echt iets voor jou. Spray een beetje op, sluit je ogen en waan je voor heel even op een tropisch eiland met een azuurblauwe zee en hagelwit strand…

Er is gelukkig ook aan de mannen gedacht, deze geur heb ik (nog) niet in het echt geroken, maar Scotch & Soda kennende ( en aan de geurnoten te zien) moet dit wel een topper zijn!

Deze beide parfums zijn vanaf begin juni te koop bij de luxe parfumeriën voor een adviesprijs van €39,95 (40 ml) en €59,95 (90 ml).

Ik ben benieuwd of jullie ook zo gek zijn op de zomer! Of is het voor jou al snel te warm? Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 2 juni 2020 / 21:37

  De mannen parfum trekt mij eigenlijk nog het meest aan, daar zitten een aantal basis ingrediënten in die ik heerlijk vind (bergamot, sandelhout en musk vind ik geweldig..)
  Rachel onlangs geplaatst…Wat heb ik gedaan in mei 2020?My Profile

 2. Lieke van Veen
  1 juni 2020 / 18:39

  Wat een leuke verpakking!
  De prijs valt op zich ook wel mee.
  Ik ben benieuwd hoe deze geur ruikt.

 3. chucky1012
  1 juni 2020 / 17:58

  Prachtige flacons.
  De zomer is mijn favoriete seizoen…..
  Kan nooit wacht tot het de eerste dag met 25grdn is

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge