Dit is al jaren hèt beautyproduct voor mij!

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat beautyproducten gebruikt, uitgeprobeerd en helaas weg moeten doen. Voor mij is er één product dat er met kop en schouders boven uitsteekt en daarom blijf ik het keer op keer opnieuw kopen. Benieuwd geworden?

Ik heb het over de Purity 3 in 1 gezichtsreiniger van Philosophy. Het fijne aan dit product is dat het alle stappen om je gezicht goed te reinigen in één fles heeft gestopt. Geen gedoe met wattenschijfjes, extra remover, speciale reiniger voor je ogen, etc. Het enige dat je nodig hebt is water!

Het product is heel eenvoudig in gebruik, je brengt een klein beetje (je hebt echt maar heel weinig nodig!) product aan op je handen, vervolgens meng je dit met een klein beetje water en je masseert je gezicht er mee in. Je kunt dit ook gebruiken om je oog make-up te verwijderen. Nou moet ik zeggen dat ik zelden make-up gebruik op mijn ogen (misschien moet ik maar weer eens op zoek naar een fijne mascara haha), maar als ik dat wel eens doe is alle make-up als sneeuw voor de zon verdwenen. Het beste is om het heel even in te laten trekken voor je het van je gezicht af wast, maar dat hoeft niet perse.

Ik moest de eerste paar keer wel wennen aan de geur, ik vind het een beetje apotheek achtig ruiken..absoluut niet vies hoor! Het ruikt gewoon echt alsof je gezicht er heel schoon van wordt haha.

Ik krijg van sommige producten een droge huid, die in de winter zelfs wat trekkerig aan kan voelen. Hiervan totaal niet! Mijn huid voelt heel schoon en fris aan na gebruik en doordat het product zo zuinig is in gebruik doe ik ongeveer een half jaar met een verpakking (en dan gebruik ik het ’s ochtends en ’s avonds). Hiervan heb ik er altijd eentje op voorraad!

Deze reiniger is ook te koop in een set met daarin een kleimasker en moisturizer. Leuk om kennis te maken met de producten óf leuk om cadeau te geven!

De producten van Philosophy zijn o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Ben jij bekend met dit merk? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge