Klaar voor de zomer, veilig in het zwembad! + winactie!

Nu het al een aantal dagen zulk prachtig weer is, kan ik niet wachten tot het echt volop zomer is. De tuindeuren open slaan zodra we wakker zijn en de hele dag buiten spelen / zitten in de tuin. Ik hou daar zo van! Als het even kan zetten we graag het zwembadje buiten neer, Noud vindt het super leuk om met water te spelen en ik vind het ook wel fijn om in af te koelen zo af en toe haha. Een tijdje geleden kreeg ik alvast wat handige zwembad essentials opgestuurd, zodat Noud (en de baby) er deze zomer helemaal klaar voor zijn!

Van Swim Essentials kreeg Noud deze 3D dinosaurus zwembandjes opgestuurd en die zijn toch super tof? Vorig jaar had hij die oranje bandjes (ken je vast wel!) en die doen hun werk natuurlijk ook gewoon hartstikke prima, maar dit ziet er wel wat leuker uit vind ik! Deze dino zwembandjes zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en hebben een maximaal belastbaar gewicht van 30 kg. Ze hebben een heel leuke collectie zwembandjes, ook heel toffe met panterprint!

Voor de baby kreeg ik ook alvast twee fantastische items opgestuurd; deze baby float met circus print. Deze zwemband is geschikt voor de allerkleinsten van 0 tot 1 jaar tussen de 1 en 11 kg. Gemakkelijk in gebruik en ook erg leuk om cadeau te geven! Bijpassend bij de zwemband kregen we ook deze zwembandjes met dezelfde circus print. Deze zijn geschikt voor kindjes van 0 tot 2 jaar oud.

Alle producten voldoen uiteraard aan alle Europese wet,- en regelgeving.

Er is nog heel veel meer leuks te vinden in de webshop, wat dacht je van een avocado luchtbed of een flamingo zwemband? Of een baby zwembadje (met matching circus print)? Fantastisch toch?

WINACTIE!!!
En ik heb weer iets leuks voor jullie, waarvoor ik jullie door verwijs naar mijn Instagram account! Je maakt namelijk kans op een product naar keuze uit de kindercollectie! Klik hier om direct naar mijn Instagram account te gaan!

Ben jij ook zo gek op de zomer? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. Marian
  15 april 2020 / 14:15

  Wat een leuke spulletjes hebben ze. Ik kijk al uit naar de zomer, heerlijk zonnen en met water spelen voor de kids. Helaas geen IG, dus ik kan niet mee doen.

 2. chucky1012
  14 april 2020 / 19:56

  Heel handig en ook zeer opvallend
  Ik sla dit over en gun het een ander….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge