10 x dingen die je doet op het vliegveld

De nieuwste parfums uitproberen. De buurman naast je in het vliegtuig moet maar bepalen of de combinatie van Chanel, Marc Jacobs en Viktor&Rolf werkt.

Je scheel betalen aan een veel te dure cocktail. Hallo, jouw vakantie is begonnen en op de plek van de bestemming is het echt al cocktailtijd. Zo kun je tenminste vast wennen.

Veel te dure crèmes proberen op je gezicht, handen en lichaam. Niemand ging ooit zo gehydrateerd het vliegtuig in als jij.

Als een kip zonder kop zoeken naar een onbeveiligde WiFi verbinding.

Sowieso irriteer je je mateloos aan al die mensen die zodra het vliegtuig geland is meteen opstaan om al hun handbagage uit de bakken te vissen. Jongens, rustig. Het vliegtuig stijgt heus niet direct weer op.

En dan al die mensen die met alle geweld vooraan in de rij willen staan om als eerste in het vliegtuig te zitten. Jij gebruikt die tijd liever om nog even relaxed te kunnen zitten of shoppen. Je moet tenslotte zo meteen al een paar uur met je benen in je nek zitten.

Je toch laten verleiden door die mega reep Toblerone. Als bedankje voor de oppas van je planten. Of gewoon voor jezelf.

Een Hello Goodbye moment faken zodra je de klapdeuren doorkomt.

Je koffer geen seconde uit het oog verliezen uit de angst dat iemand er tien kilo cocaïne in wil verstoppen. Je kunt niemand vertrouwen. Niemand.

Peentjes zweten op het moment dat jouw koffer niet of (nog erger!) geopend op de kofferband verschijnt. In gedachten zie je alle delen van je bikini al over de band rollen..

Herkenbaar? Vind jij het leuk op het vliegveld? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 14 april 2020 / 16:30

  Mij lijkt dat ook zo eng als je koffer kwijt bent.. of een of andere gek er iets in stopt… brrr! maar leuk geschreven meis!

 2. chucky1012
  13 april 2020 / 14:50

  Hihihi…
  Leuk geschreven.

  Xoxo

 3. Lizzu
  13 april 2020 / 11:59

  Geweldig geschreven herken mij in alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge