Kleding die ik straks weer wil dragen

Hoe leuk ik het ook vind dat ik zwanger ben en dat ik het zwanger zijn op zichzelf ook nog lang niet zat ben, is er één ding waar ik steeds meer naar uitkijk. En dat is geen sushi en ook geen wijntje. Nee… ik kan niet wachten tot ik weer mijn eigen kleding kopen mag. Normale spijkerbroeken, jurkjes die lekker zitten en al mijn lievelingsshirtjes. Ze hangen nu heel eenzaam in mijn kast haha. Ik heb zóveel zin om over een paar weken weer heel uitgebreid te gaan shoppen en heb al een aantal dingen op mijn lijstje gezet. Kijk mee!

Nikkie

Dit is qua kleding mijn favoriete kleur groen. Ik heb ooit een jurk gehad in deze kleur en sindsdien wil ik er ieder seizoen wel iets nieuws van. Ik vind de kleding van Nikkie altijd erg mooi en qua pasvorm perfect!

Fabienne Chapot

Dit shirtje met zonnebloemen vind ik ook zo leuk, lichte spijkerbroek en witte sneakers. Perfecte zomer outfit als je het mij vraagt!

Tommy Hilifiger

Deze trui. Vooral om de kleur! Lekker basic (hou ik van) en een iets korter model. Moet er nu nog niet aandenken (haha, zie je het voor je met die buik)… maar straks als alles weer een beetje terug in vorm is zie ik dit wel voor me!

Scotch & Soda

Wit is natuurlijk verre van praktisch met een peuter en pasgeboren baby, maar dit shirt van Scotch & Soda heeft zulke leuke details bij de mouwen en de kraag. Ook fijn dat het een wat langer model is!

Dit is een greep uit de items die ik aan mijn garderobe ga toevoegen straks, het zijn ook gelijk mijn favoriete kledingmerken. Fijne kwaliteit en leuke stoffen! En ze gaan niet gelijk na een paar keer wassen kapot.. Ook heel belangrijk aangezien de wasmachine hier overuren draait.

Wat is jouw favoriete kledingmerk? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

  1. 15 april 2020 / 11:37

    Ik vind die leren jacks van Scotch zo mooi! een mooie zwarte staat leuk met die tommy hilfinger trui :)

  2. Lieke van Veen
    12 april 2020 / 22:11

    Mijn favoriete merk qua broeken is Scotch & Soda. G-star, Tommy Hilfiger & Loavies.

    Fabienne Chapot heeft ook leuke dingen, maar die vind ik helaas toch wat prijzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge