Wat draag je tijdens je zwangerschap? + outfits!

Eerst even een korte inleiding: ik ben gek op kleding en heb een aantal favoriete merken waar ik heel graag kleding van draag. Ik heb een zwak voor de perfecte spijkerbroeken en de shirtjes die ik meestal draag zijn liever wat strakker dan oversized zeg maar. Je kunt het ook heel oppervlakkig vinden maar ik voel me gewoon wat fijner als ik (naar mijn mening haha) leuke kleding draag. Maar goed, nu ik zwanger ben is het gewoon wel wat behelpen. De keus in zwangerschapsbroeken is niet enorm (en bovendien vind ik die ook gewoon niet heel mooi) en ook qua shirtjes is het voor mij heel goed zoeken. Ik ga je vandaag wat tips geven hoe je je zwangerschap qua kleding door kunt komen zonder er al te veel geld aan uit te geven.

In deze tijd is het fijn dat er online zoveel te bestellen is, zo ook genoeg positiekleding. Je hoeft je om de maat niet druk te maken, want je kunt gewoon je eigen maat bestellen. Positiekleding is er op gemaakt om mee te rekken met een groeiende buik, dus een maat groter is niet nodig. Ik heb dat wel eens geprobeerd met als resultaat dat het shirtje bij mijn schouders dus veel te wijd zat. Gewoon je eigen maat dus! Er zijn een aantal merken die ik kan aanraden; Noppies (leuke shirts), H&M (fijne broeken), Mama-licious (leuke jurkjes!) en SuperMom.

Van mijn vorige zwangerschap had ik nog een paar zwangerschapsbroeken, de broek die ik op de foto draag is van de H&M en is een zomers model, niet zozeer door de lichte kleur, maar hij is iets korter bij de pijpen. Ook fijn: het is geen super skinny model, vooral fijner op dagen dat het wat warmer is.
Het shirt wat ik draag is van SuperMom en heel makkelijk te combineren. Als het warm is draag ik het zonder iets, voor de koudere dagen (of avonden) combineer ik het met het blauwe vest (ook van SuperMom) of een zwart vestje. Dit shirt staat ook leuk op een zwarte broek!

Als je niet teveel geld uit wilt geven aan zwangerschapskleding is het handig om een paar vesten te kopen. Dit blauwe vest is een zwangerschapsvest, maar ik heb er ook een aantal uit gewone collecties. Deze kan je na de zwangerschap ook nog gewoon dragen. Als je investeert een paar shirts en basic vesten kan je eindeloze combinaties maken!

Een jurkje is ook handig om aan te schaffen, heel handig als je net zoals ik vaak niet weet wat je aan moet trekken. Als je leuke zwangerschapsjurkjes hebt hoef je in ieder geval maar over één kledingstuk na te denken haha. In de winter met laarzen en in de zomer met sneakers (of slippers!).

Zorg dat je kleding draagt die wel enigszins bij jezelf blijft. Dat is voor mij echt wel een ding. Ik voel me sowieso al niet mezelf in een lichaam dat 3 keer mijn normale omvang heeft en draag ook eigenlijk nooit wijde vesten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar fijne printjes waardoor ik me toch nog mezelf voel.

Zoals dit shirtje (ook van SuperMom). Dit soort printjes blijf ik leuk vinden! En ook dit shirt is makkelijk te combineren met een vestje. Omdat het shirt echt van goede en fijne kwaliteit is heb je hier je hele zwangerschap plezier van.

Ik ben benieuwd naar jouw shop adresjes voor zwangerschapskleding! En ik ben ook benieuwd of jullie nog tips hebben voor kleding de eerste weken na de bevalling. Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  5 april 2020 / 17:39

  Fijne tips shoptipxx!
  Wat me het lijkt…
  Shop wanneer je ze naar gaat en stoor hem nooit
  Zo leert men de aanpak voor ee niet jaloers zijn….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge