Babykleding van Esprit

Ik moet zeggen dat ik een beetje versteld sta van mezelf. Waarom vraag je je af? Omdat ik namelijk nog heel erg weinig babykleding heb gekocht. Maar geen zorgen, ik kan het uitleggen.

Zoals jullie misschien (wel, misschien niet) weten, krijgen wij een jongetje. Ik ga als het goed is eind mei bevallen. Tijdens onze vakantie op Aruba kochten wij een rompertje, dit had ik van te voren al bedacht, ook omdat het me leuk lijkt om deze later in te lijsten. Toen ik net zwanger was vond ik het nog niet leuk om iets te kopen, we wisten namelijk toch nog niet of het een jongetje of een meisje zou zijn. En ik weet dat er heel veel neutrale babykleren te koop zijn hoor, maar ik vind het veel leuker als het óf echt meisjesachtig óf jongensachtig is. Later kan dat altijd nog veranderen!

Toen we in december op de echo zagen dat we een jongetje krijgen kon het winkelen beginnen! Zou je denken. Maar in de winkels is nu bijna alleen maar winterkleding te vinden! Die absoluut erg leuk is hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar als ons jongetje geboren wordt in mei willen wij natuurlijk graag leuke zomerse kleurtjes en geen donkere winterse tinten. Althans, niet teveel! Nou jullie snappen vast wel wat ik bedoel.

Vorige week in de stad nam ik wel een heel schattig stippen joggingbroekje mee trouwens. Die kan het hele jaar door wel ;) En volgens mij heb ik die ook een paar maten te groot gekocht haha, dus die zal sowieso nog wel even in de kast blijven liggen.

Deze leuke babykleren zag ik op de website van Esprit. Ik heb er wat leuke dingen uitgezocht, ook voor meisjes. Super schattig toch? Ik heb de stofjes nog niet gevoeld in de winkel, maar volgens mij zijn ze heerlijk zacht.

Laat de voorjaars/zomercollectie overal maar snel in de winkels hangen!

Wat vind jij van neutrale babykleding? Of zou je echt liever voor jongens,- of meisjeskleding kiezen? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 1 februari 2018 / 04:50

  Zo mooi!
  Ik voelde dat ik dochters kreeg.
  Dus kocht ik alleen maar meisjes kleding.
  Soms iets wat een jongen of meisje aan kon.
  Xoxo

 2. 30 januari 2018 / 21:00

  Super schattig! Ik heb 2 dochters, dus ik smelt nog steeds bij kleine roze kleding! Het vestje met hartjes is zo lief

 3. 30 januari 2018 / 10:49

  Ik hou toch meer van meer uitgesproken kleding voor een baby. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.

 4. 30 januari 2018 / 08:37

  Ik wist helemaal niet dat Esprit babykleding verkocht. Leuk! Ik denk dat er nu toch ook wel wat lente achtig spul komt?

 5. 29 januari 2018 / 15:14

  Ah leuk! Ik vond het ook heel fijn toen we eenmaal wisten dat we een jongetje kregen om lekker te gaan shoppen. Ik heb me voor mijn gevoel ook best ingehouden maar uiteindelijk ook zoveel gekregen! Mijn favo shopadresje is en blijft Zara. Voor zowel baby’s als stoere jongens! :)

 6. 29 januari 2018 / 14:32

  Wanneer ik kinderen zou krijgen zou ik zowel voor jongens- en meisjeskledij als genderneutrale kledij kopen.Stel ik krijg nog kinderen maar van het andere geslacht, dan kan ik deze genderneutrale kledij blijven gebruiken. Een kind zal op een gegeven moment zelf wel aangeven wat hij of zij graag zou dragen!

 7. 29 januari 2018 / 13:00

  Het maakt mij niet zo heel veel uit; sommige neutrale dingen zijn heel leuk, andere weer totaal niet. En hetzelfde met specifieke kleding. De kleertjes die jij hebt uitgezocht vind ik er overigens heel leuk uitzien!

 8. 29 januari 2018 / 12:40

  Bij beide kids wisten we niet wat het werd. Ik kocht bij de eerste zwangerschap (meisje), gevoelsmatig vooral veel beige en wit. En bij de tweede (jongen) meer grijs en zwart. Ook al waren het neutrale kleuren, was het toch redelijk bij een meisje/jongen passend. Alsof mijn moeferhart het voelde.

 9. 29 januari 2018 / 11:37

  I love babykleertjes en als er weer iemand in onze omgeving is vind ik het altijd leuk om een leuk setje te combineren.

 10. 29 januari 2018 / 09:46

  Ooh mooie kledij! Esprit is echt een mooi werk. En heel veel succes met de baby! De kledij zal prachtig staan!

 11. 29 januari 2018 / 09:39

  Hier voor we het wisten begonnen met 2 grijsgroene rompertjes. Toen we wisten dat het een meisje zou worden mocht ik los. Heb best wel leuks gekocht maar binnen de perken die ik mezelf had gesteld. Ben wel echt van dat je duidelijk kunt zien of het een jongen of meisje is. Maar niet alles hoeft roze. Toch zou wat neutrale kleding op de markt ook fijn zijn voor bijvoorbeeld cadeautjes…

 12. Petra
  29 januari 2018 / 09:20

  Bij de eerste wisten we het niet. Was erg leuk. Niet teveel kleertjes gekocht maar wel wat in neutraal en groen. Kamertje was ook met lime en bruin en Nijntje dus kon voor allebei. De dag na de bevalling Bob naar de stad gestuurd voor wat roze! En mijn moeder en zussen vonden het maar al te leuk om in die kleine maatjes iets te kopen. Bij de tweede wisten we dat het een meisje zou zijn. Alles van Marit opgezocht en gewassen. Maar toch nog veel te veel nieuwe dingen bijgekocht. Hahaha….het is allemaal veel schattig. Nu draagt Nora maat 92 en merk toch dat haar andere dingen leuk staan dan wat ik bewaard had van Marit. Dus koop ik toch weer nieuw. En er zit natuurlijk 6 jaar tussen en ik vind nu zelf ook hele andere dingen mooi. Zo blijf je bezig.

  Straks als jullie kleine mannetje er is ga je vast shoppen!!! Lekker doen. Ze zijn maar even klein en alles is oeh, ahhh, ohhhh wat schattig. Geniet ervan!!!

 13. 29 januari 2018 / 07:47

  Ik zou wel echt gaan voor jongens of meisjes kleding. Ik verbaas me er altijd een beetje over dat er mensen zijn die niet willen weten of het een jongen of een meisje wordt, dat lijkt me ZO lastig met alles kopen. En sowieso zou ik niet kunnen wachten om te weten wat het zou worden;-) #ongeduldig. #heeeeeeeelerg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge