Super persoonlijke update!

Goedemorgen! Ik weet niet wie er zo vroeg in de ochtend al zit te wachten op zo’n persoonlijk bericht, maar hé, doorklikken kan altijd he! Voor sommige mensen allang geen verassing meer, voor anderen wel… 

…Ron en ik krijgen een baby, een jongetje!! Jep, ik ben zwanger. En op het moment dat ik dit typ begin ik net weer wat op te knappen. Want nu weet ik pas hóe moe en misselijk je daarvan kan zijn…dat verklaart ook mijn lange afwezigheid op de blog, ik had er gewoon even geen energie voor. Maar nu dus wel weer!

Ik ben nu 18 weken zwanger en mijn buik is niet meer te verbergen. In het begin deed ik hier veel moeite voor – we wilden het nog graag even geheim houden – dus ik droeg wijde truien en hield contant iets voor mijn buik (haha). En dan uitleggen waarom ik geen sushi of wijntje meer wilde! Bij elk feestje of etentje dronk ik namelijk wel een wijntje mee en als ik dat ineens niet meer zou doen zouden mijn vriendinnen dus echt denken dat ik geestelijk iets mankeer. Dus dat werd ranja en dubbelfriss in een wijnglas en doen alsof ik ineens geen zin meer had in carpaccio en zalm. Op een gegeven moment werd ik er gek van en kon ik niet wachten om uit te leggen waarom ik soms zo vaag deed.

Ik heb er eigenlijk nog geen idee van wat ik hiervan allemaal ga delen op mijn blog, dit bekijk ik met de tijd. Ik weet dat jullie (bijna) allemaal super nieuwsgierig zijn naar ‘dikke buik foto’s’ dus ik zal de beroerdste niet zijn, alstu!!

Ik ben eind mei uitgerekend, dus we hebben een mooie zomer in het vooruitzicht!  Bedankt voor het lezen en ik ben eigenlijk wel benieuwd of er nog meer zwangeren zijn hier onder ons! Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 30 december 2017 / 08:21

  Ah wat een heerlijk nieuws! Van harte gefeliciteerd, dat 2018 voor jullie drietjes een prachtig en liefdevol jaar mag worden;-)

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 18:14

   Dankjewel!!!

 2. Anita te Gussinklo
  19 december 2017 / 09:04

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.

 3. Esther
  19 december 2017 / 08:01

  Wat een leuk nieuws! Ga maar lekker genieten van je zwangerschap. Een hele bijzondere tijd.

 4. Marinka
  19 december 2017 / 07:58

  Wat leuk, gefeliciteerd!! Hier miet zwanger maar een dochter van net 1

 5. 19 december 2017 / 07:11

  Goh wat vervelend dat je ziek was.
  Ik begrijp het.
  Geweldig dat jullie een jongen zullen krijgen….
  Gerniet ze en lekker je buikje aan iedereen laten zien….

  Xoxo

 6. Linda
  19 december 2017 / 06:36

  Yes, babyboy nr is op komst! 20 april uitgerekend (vrijdag 23 weken) Het gaat allemaal veel te snel!
  Fijn dat je je weer beter voelt!
  Nu je buik niet meer verstoppen hoor. Trots op zijn! En lekker van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge