Project: verbouwing van de woonkamer

Ondanks dat we nog geen anderhalf jaar in ons huis wonen is het alweer de hoogste tijd voor een mini verbouwing. De woonkamer moet worden aangepakt! 

Ik vind ons huis hartstikke mooi zoals het nu is, maar ik vind het ook leuk om af en toe iets te veranderen in de inrichting. Dat hoeven geen grote dingen te zijn, een ander kleurtje op de muur, of nieuwe lijsten boven de bank.

Toen dit huis gebouwd werd had ik één ding al snel duidelijk; ik wilde een groot tv -meubel met daarin een kacheltje/(nep) open haard. Mijn vader is heel erg handig en had dit binnen no-time in elkaar gebouwd. Dit was precies wat ik wilde! We hebben er anderhalf jaar heel veel plezier van gehad, alleen gaat het er nu dus helaas uit… het tv meubel neemt namelijk de hele muur in beslag waardoor er nergens ruimte is voor een box.  De bank gaat naar de andere kant, er komt een kleiner tv meubel aan de andere muur zodat daarnaast een mooie ruimte is om de box neer te zetten..

De eettafel komt ook weer andersom te staan, afgelopen zomer kochten we drie nieuwe eetkamerstoelen voor aan de ene kant en een bankje voor aan de andere kant. Online zijn veel mooie eetkamer stoelen te vinden! Onlangs kochten we een donkergroene fluwelen stoel. Die staat nu nog in de woonkamer maar zou aan de eettafel ook zeker niet misstaan.

Zoals je kunt zien (of juist niet haha) staan er drie stoelen aan de ene kant van de eettafel en staat er een bankje aan de andere kant. Dat was leuk toen de tafel tegen de muur stond, maar nu lijkt het net alsof er nog maar drie stoelen op voorraad waren en de rest nog nageleverd wordt. Daar moeten we nog even wat op verzinnen dus.

Wij zijn super blij met het resultaat! Onze woonkamer lijkt veel groter zo én door de kleur op de muur (Copper Blush van Flexa) ziet het er gelijk veel gezelliger uit.

*

Volg:

Comments

 1. 30 december 2017 / 08:24

  Wat een mooie kleur op de muur, heel gezellig en warm oogt het geheel zo! Misschien kun je de tafel (weer) een kwartslag draaien? Dan is het bankje weer zichtbaar. Of stond de tafel eerst juist zo?

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 18:14

   Ja, de tafel stond juist eerst gedraaid! Daardoor hing de lamp er niet helemaal recht boven. Nu wel weer. Keuzes, keuzes haha,.. bedankt voor je reactie!

 2. Denise
  28 december 2017 / 10:22

  Wauw, die kleur op de muur is super tof!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge