Zwanger en Personal Body Plan?

Goedemorgen! Ik krijg veel vragen wat betreft het volgen van Personal Body Plan tijdens mijn zwangerschap. Ik schreef hier eerder artikelen over (hier en hier). Ik was bijna klaar met het zes maand durende programma (ik moest nog 2 maand!), maar besloot hier zodra ik wist dat ik zwanger was mee te stoppen. Waarom? 

Ik vond het erg leuk om met PBP bezig te zijn, ik heb er heel veel van geleerd, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van sporten. Daarover kun je in de hierboven genoemde links ook meer lezen. De zwangerschap kostte mij in het begin de eerste weken al energie genoeg, laat staan dat ik me nog druk moest maken of ik iedere dag wel de app bijhield wat ik allemaal at. Sowieso at ik de ene dag of bijna niets (want: misselijk!) of juist heel veel (want: hongerrrr!). Dat zou niet gaan werken voor mij.

Het is zeker wel mogelijk om Personal Body Plan tijdens de zwangerschap te volgen. De coaches kunnen je helpen om zo gezond en fit mogelijk je zwangerschap door te komen.

Ik heb er dus voor gekozen om er nu even mee te stoppen en na de zwangerschap weer te beginnen. Ik kies dan wel voor een ander plan, namelijk voor het Personal Mommy Planom weer fit te worden na de zwangerschap.

Dit alles duurt natuurlijk nog wel even (ik ben pas in mei uitgerekend!) maar ik vind het wel fijn om alvast een stok achter de deur te hebben!

Heb jij jouw oude figuur weer terug na de bevalling? Hoe heb je daarvoor gezorgd, ik ben heel benieuwd! Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 29 december 2017 / 13:51

  Ik kan me heel goed voorstellen dat je gestopt bent. Een vriendin van me is om diezelfde reden gestopt, en zij is trouwens ook rond mei uitgerekend :) Persoonlijk zou ik me er nu ook even niet zo druk om maken, je lijf is zo hard aan het werk nu! Mijn tip om weer af te vallen is borstvoeding geven haha. Mits je dat wil en dat het lukt, anders niet natuurlijk :) Ik merkte dat ik daardoor snel afviel. Ik kon eten wat ik wilde en bleef op gewicht. Inmiddels geef ik nog maar 1 voeding maar ben ik wel meer blijven eten. Dat gaat niet hahaha ;) In januari dus weer op regime!

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 18:15

   Haha, ja dat van de borstvoeding heb ik ook gehoord! Wil ik ook heel graag wel gaan geven. Als dat lukt natuurlijk! En niet in de eerste instantie om af te vallen hoor, al zou dat wel mooi meegenomen zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge