Nieuwe accessoires in ons huis

Zoals jullie hebben kunnen lezen in dit artikel hebben wij afgelopen week de woonkamer veranderd. Nou ja, niet wij, we hebben daarbij gelukkig hulp gekregen! En bij een nieuwe kleur op de muur en een ander televisiemeubel horen natuurlijk ook nieuwe accessoires. Dat hoort natuurlijk niet echt, maar vinden wij wel erg leuk! Ik ga jullie vandaag laten zien welke nieuwe accessoires wij in de woonkamer hebben! 

De posters van Enschede en van de Oude Markt (in Enschede) komen van Wijck.nl. Enschede omdat we er wonen, en de Oude Markt (dat is het centrum) omdat we daar vaak komen!

Het houten lampje met de ‘diamanten’ lamp erin komen van Borghuis (een tuincentrum hier in de buurt), net zoals de plant naast de TV.

Het roze letterbord, de flamingomok (is van Blond Amsterdam) en de flamingo lamp waren kerstcadeautjes en staan erg leuk op het plankje in de keuken. De lichtroze en lichtblauwe mokken zijn ook van Blond Amsterdam.

En dan tot slot onze andere aanwinst; een fluweel donkergroene stoel. Deze hadden we al een tijdje op het oog en toen we twee weken geleden bij Søstrene Grene waren, was dit de allerlaatste! Die namen we dus mee! Er hoort ook nog een poef bij, we twijfelen nog om die ook te kopen.

Dit was het wel zo’n beetje! We zijn erg blij met ons ‘nieuwe’ huis! Vind jij het ook zo leuk om je huis te veranderen en/of nieuwe spulletjes te kopen? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

  1. 30 december 2017 / 17:59

    Wat leuk allemaal zeg. Ik vind die plant echt heel erg tof

  2. 30 december 2017 / 09:11

    Prachtig ;-)
    Leuk om een huis qua sfeer en nieuwe kleuren maar door nieuwe woonaccesoires te gebruiken te kunnen veranderen…

    Fijne jaarwisseling Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge