19 weken zwanger + outfit

Goedemorgen! Ik krijg heel veel vragen over mijn zwangerschap dus ik heb besloten er toch iets meer over te bloggen dan ik deed. Ik schreef er namelijk vrijwel niets over dus iets meer is dan al best gemakkelijk haha. Benieuwd hoe het nu gaat en hoe ik me voel? Lees dan gauw verder! 

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 19 weken (en een paar dagen) zwanger. De eerste paar weken had ik helemaal nergens last van, dat was erg fijn maar soms ook wel vreemd, want ik zag niets en ik voelde niets! Er was dus geen enkele bevestiging dat het allemaal wel goed ging. Zo rond de 12/13 weken begonnen al die cliche/standaard kwaaltjes; vermoeidheid, misselijkheid (ik bespaar details) en zoals ieder jaar in de winter kreeg ik de griep. Niets ernstigs dus allemaal, hooguit een beetje vervelend. Een aantal weken bestonden mijn dagen vooral uit slapen en Gossip Girl kijken (nog steeds niets ergs aan), ik merk nu langzaam (zo rond de 18 weken) dat ik me wat beter voel, de ergste vermoeidheid is in ieder geval verdwenen! Misselijk ben ik nog wel, maar dat is het ene moment erger dan het andere moment. En als dat het enige is heb ik nog vrij weinig te klagen! En boven dat alles, wij zijn natuurlijk super blij dus al die kwaaltjes neem ik heel graag voor lief!

Met de baby gaat alles goed, de echo’s zien er steeds goed uit, het hartje klopt en ik voel steeds meer beweging in mijn buik. Zo bijzonder en leuk! Mijn buik groeit goed, ik moet er nog aan wennen hoor! Dat wanneer ik naar beneden kijk, ik opeens ‘buik’ zie, haha. Al mijn fijne spijkerbroeken liggen achterin de kast, net als al die leuke shirtjes..

Van Sacha kreeg ik een tijdje geleden deze super leuke oud roze enkellaarsjes opgestuurd. Erg handig, want deze hebben geen hak (ja, minimaal!) dus ze lopen erg fijn! Ik draag ze nu onder een zwarte spijkerbroek maar kan niet wachten om ze in het voorjaar aan te hebben onder een lichte spijkerbroek!

Blouse: Zara
Schoenen: Sacha
Sieraden: Pandora, Guess en Biba
Broek: H&M MAMA
Top: H&M
Horloge: My Jewellery

Ik gok dat de meeste mensen die mijn blog lezen wel bekend zijn met Sacha, naast de webshop hebben ze ook zo’n 40 fysieke winkels, verspreid door heel Nederland. De collectie is ruim, naast een grote collectie damesschoenen kun je er ook terecht voor tassen en accessoires.

Wat vind jij van deze roze buckle boots? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 1 januari 2018 / 17:19

  ik hou van je schoenen, te leuk!! mooi buikje heb je al:)

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 17:09

   Dankje :) Ik groei lekker door haha.

 2. 31 december 2017 / 13:05

  Oh wauw die schoenen! Ik wil ze ook!!

 3. Linda
  31 december 2017 / 13:04

  Ze zijn mooi!!! Je ziet er goed uit!

 4. 31 december 2017 / 06:10

  Je ziet er prachtig uit!
  Zulke mooie boots.

  Een heel gelukkig nieuwjaar Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge