Photo Diary #7 Nieuwe schoenen, 30 seconds & nieuwe meubels

Hi allemaal! Hebben jullie een leuke oud en nieuw gehad? Wij wel! We waren bij vrienden en hebben daar de hele avond spelletjes gedaan, de tijd ging heel snel, voor we het wisten was het 5 voor 12 en moesten we gauw alles opruimen en de champagne erbij pakken. Ik heb nu nog lekker vakantie en heb weer heel veel zin om te bloggen dus bij de deze de eerste photo diary van 2018!

Mijn Uggs waren toe aan vervanging dus ik ging dit jaar voor een donkerblauw paar! De meningen zijn er over verdeeld, ik weet het, maar ik heb in ieder geval geen koude voeten als ik op het schoolplein sta.

Tijd voor wat vitamines! De afgelopen weken hebben we zoveel feestjes en etentjes gehad dat gezond eten niet altijd even goed lukte. Terwijl ik dat nu juist extra belangrijk vind.

In de klas liet ik de kleuters raden…een jongetje of een meisje? Daarna knalden we een confetti kanon open…een jongetje dus!

Nieuwe nagels!!

Op naar de bouwmarkt om een nieuwe kleur uit te kiezen voor in de woonkamer. Best lastig maar toen we deze zagen wisten we het beide gelijk!

Met dit als resultaat!

En dit is ons nieuwe televisiemeubel! We zijn er super blij mee!

Nog meer nieuwe schoenen! Deze kreeg ik van Sacha en het artikel erover kun je hier lezen.

Het leuke van vakantie is: niks doen! Netflix kijken, lekker lunchen, even slapen tussendoor. Heerlijk, ik kan daar wel aan wennen haha.

En heel veel potjes 30 seconds! Ik had het al een tijdje niet meer gedaan, maar afgelopen weekend speelden we het iedere avond. Ik vind het zo’n hilarisch spel haha.

Bedankt voor het kijken!! Hebben jullie ook nog vakantie? Laat het gerust weten in de comments!! 

Volg:

Comments

 1. 2 januari 2018 / 21:01

  De beste wensen!
  Leuk verslag en wauw….
  Prachtige blauwe boots.

  Xoxo

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 17:05

   Voor jou ook de beste wensen!

  • Laura - I scream beauty!
   3 januari 2018 / 17:04

   Dat is het ook!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge