Ik liet mijn toekomst voorspellen!

Och jongens, ik weet toch nooit wat ik van toekomstvoorspellers moet denken. Aan de ene kant neem ik dat allemaal totaal niet serieus, aan de andere kant ben ik ook wel bang dat er opeens iets voorspeld wordt wat ik helemaal niet wil weten! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Mediumchat.nl en ik besloot het een kans te geven. 

Ik had zelf nog nooit van Mediumchat gehoord. Via deze website kun je direct in contact komen met een medium, kaartleggers en paragnosten. Je kijkt wie er beschikbaar is, koopt credits en je komt direct in contact met iemand die jou verder kan helpen. Ik zag dat directe contact niet zo zitten en besloot iemand uit te zoeken waarmee ik kon mailen. Die had ik snel gevonden! Ik moest een aantal persoonlijke gegevens invullen (naam en leeftijd) en kon daarna 3 vragen stellen. Ik dacht goed na over mijn vragen, wat wilde ik eigenlijk weten?

Het is voor jullie totaal niet interessant wat ik heb gevraagd en ik weet zelf eerlijk gezegd ook niet wat ik er van moet vinden. De antwoorden die ik kreeg waren – gelukkig!! – de antwoorden die ik hoopte te krijgen. Ook al moet ik er wel bij zeggen dat het ook wel voor de hand liggende antwoorden waren. Dus ja, ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken haha.

Ik denk in ieder geval dat het heel mooi is als je hierin gelooft en dat het je ook zeker op bepaalde momenten houvast kan bieden.

Mocht je benieuwd zijn hoe jouw toekomst eruit ziet en/of ook wat advies kunnen gebruiken, dan kun je eens een kijkje nemen op de website van MediumChat.nl.

(klik hier om naar de website te gaan)

Geloof jij in dit soort dingen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge