Mijn nieuwe ketting van KAYAsieraden + WINACTIE! (gesloten)

Herinneren jullie nog dat ik vorig jaar een armbandje ontving van KAYAsieraden? Heel schattig, met een hartje eraan. Ik mocht toen aan 1 van jullie zo’n armbandje weggeven en daar werd massaal op gereageerd! Dat vonden we allebei zo leuk dat ik nu weer iemand blij mag gaan maken, speciaal voor de feestdagen, of misschien gewoon om iemand te verassen. Het kettinkje dat ik draag kunnen jullie namelijk ook winnen! 

Het is een zilveren ketting ‘Tiffany Style’, het is een subtiel kettinkje van door-en-door echt zilver dat persoonlijk wordt door het met de hand gegraveerde hartje.

Ik vind ‘em super leuk en draag ‘em dag en nacht. Laat hieronder in de reacties onder wat jij zou laten graveren en wie weet krijg jij net zo’n ketting cadeau! Voor jou of voor iemand anders, dat mag je helemaal zelf weten! Deze actie plaats ik ook op Facebook en Instagram, je mag zelf kiezen waar je meedoet! De winnaar krijgt volgende week bericht!

Hoef je in ieder geval niet meer na te denken over een kerstcadeautje!

*

Volg:

Comments

 1. Marian B
  10 december 2017 / 14:16

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Heeft ze een eigen ketting met naam, leuk toch!

 2. 10 december 2017 / 12:15

  mooi! ik zou er zelf ook de naam van mijn man in laten zetten :D

 3. Grete Karina
  10 december 2017 / 09:56

  Ik zou de ketting graag aan mijn dochter schenken. Met haar eigen naam erin gegraveerd.
  Ze wil al heel lang zo’n sieraad graag hebben.

 4. 10 december 2017 / 09:01

  Schitterend sieraad en ik doe heel graag mee om deze prachtige ketting te kunnen winnen…..
  Ik zou er mijn eigen naam in laten graveren….
  Op soc.med. volg ik je…

  Instra.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge