Labello Sparkle Limited Editions!

Iedereen is denk ik wel bekend met de blauwe Labello classic. Ik gebruik deze al zo lang als ik me kan herinneren en heb er altijd standaard ééntje in mijn tas zitten. Helemaal nu de koudere dagen eraan komen vind ik Labello onmisbaar! Af en toe komt Labello met limited editions en deze zijn altijd verrassend leuk! Vorig jaar waren er de neon sticks en dit jaar zijn ze lekker shiney!!

Voor de feestdagen heeft Labello nu ook weer een feestelijke variant uitgebracht, de sparkle limited editions. Deze zitten verstopt in een glinsterende huls en alleen daar word ik al blij van. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar en daarvan heb ik er 2 ontvangen om te laten zien!

Ondanks de 6 verschillende kleuren geven de Labello’s zelf geen glitters af op je lippen. Het zijn de bekende classics in een feestelijk jasje! Zo zijn ze super leuk om cadeau te geven!

Hieronder zie je alle kleuren, ik vind ook vooral de rode echt geweldig!

Deze limited editions zijn verkrijgbaar bij Etos & Kruidvat tot einde van het jaar voor €2,49 per stuk.

Wat vind jij van deze glinsterende Labello’s? Welke is jouw favoriet? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 12 december 2017 / 15:26

  Labello is altijd erg fijn en deze zien er ook nog eens schattig uit.

 2. 27 november 2017 / 07:20

  Dit moet ik kopen….
  Ben zo verslaafd aan lippenbalsems…..
  Vooral aan LE’s…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge