De nieuwe bodybutters van The Body Shop!

Waarschijnlijk het meest bekende product van The Body Shop: de bodybutters! Deze bestaan al jarenlang en zijn favoriet van veel mensen. Ik ontving laatst drie heerlijke geuren, de hoogste tijd dus om er een artikel over te schrijven!

De geuren die ik jullie laat zien zijn frosted berries, vanilla chai en frosted plum. Alledrie typische wintergeuren, heerlijk!! De vanille variant is een bekende, deze heeft echter een winters tintje door de toegevoegde chai. Echt heel lekker!

Ook aan de verpakking zie je dat deze bodybutters speciaal voor de feestdagen/wintermaanden zijn uitgebracht, zie je de glitters, strikjes en kersttakjes? Zo leuk vind ik het! De bodybutters van The Body Shop zorgen voor 24 uur hydratatie en verzacht je huid ontzettend! De bodybutter wordt gemakkelijk opgenomen door je huid waardoor het geen vettig laagje achterlaat. Mijn huid is in de wintermaanden altijd erg droog dus ik heb een potje naast mijn bed gezet! Heerlijk om me voor het slapen gaan in te smeren, in te laten trekken en de volgende ochtend wakker te worden met een super zacht huidje!

Deze limited editions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop en online.  Verkrijgbaar in een verpakking van 50 ml (€6,-) en 200 ml (€17,-).

Welke geur is jouw favoriet? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge